06 / 05 / 2024

çamlıcaya ne zaman cami yapılacak

çamlıcaya ne zaman cami yapılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çamlıca Tepesi’ne yapılacağını açıkladığı İstanbul’un her yerinden görülecek dev cami projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planına itiraz edildi

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çamlıca alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusuna 9 Kasım 2018 yanıtını verebiliriz. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gümüşhane Çamlıca orta gelir kura çekilişi ne zaman?

Gümüşhane Çamlıca orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 528 adet konut bulunuyor.

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Çamlıca’da mevkiinde hayata geçiriliyor. Peki Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim edilecek?

360 Kurtköy Çamlık ne zaman teslim?

Toplam 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villadan meydana gelen proje İstanbul Pendik Çamlık 'da inşa ediliyor. Peki 360 Kurtköy Çamlık ne zaman teslim?

Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

Gaziantep Çamlıca Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler açık artırma usulüyle satılıyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

The Address Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen The Address Residence Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki The Address Residence ne zaman teslim edilecek?

Mesa Çamlıca Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakasın'daki Üsküdar'da inşaası tamamlanmak üzere olan Mesa Çamlıca'da 115 konutun satışları devam ediyor. Peki Mesa Çamlıca Konutları ne zaman teslim edilecek?

Çamlıca Camii ne zaman açılacak?

Yapımına geçen yıl başlanan camlıca camii'nin kaba inşaatının yüzde 70'e yakını tamamlandı. caminin doksanar metrelik 2 minaresinden birinin yüksekliği 30 metreye ulaştı. Peki Çamlıca Camii ne zaman açılacak? işte cevabı...

Eksen İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu yakası Çamlıca'da inşa edilen Eksen İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen teslim deniliyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede toplam 3 etap yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Çamlıca Konutları ne zaman teslim?

Çamlıca Konutları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Gaziantep Şahinbey Çamlıca Konutları projesinde yer alan dairelerin fiyatları 69 bin 750 TL'den başlıyor.

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı ne zaman açılacak?

10 kilometre hat ile Mecidiyeköy ve Çamlıca’yı birbirine bağlayacak olan teleferik hattı, 2 semt arası yolculuk süresini de 22 dakikaya indirecek. Peki Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı ne zaman açılacak? İşte yanıtı…

Exen İstanbul Çamlıca ne zaman teslim? Peşinatsız ödeme!

Exen İstanbul Çamlıca ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Peşinatsız ödeme seçeneğinin sunulduğu Exen İstanbul'da 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor..

çamlıcaya ne zaman cami yapılacak Haberi

çamlıcaya ne zaman cami yapılacak





İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde askıya çıkan plana itiraz eden Üsküdar ve İBB’nin CHP’li meclis üyesi Doğan Tekel, yaklaşık 150 bin metrekarelik kamuya ait 1. derece doğal sit alanının yarısını dini tesis yarısını turizm alanı olarak yapılaşmaya açan planın bakanlık tarafından hukuk yok sayılarak hiçbir kurumun görüşü alınmadan onaylandığına dikkat çekti.


‘Hukuka aykırı’


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Başbakan’ın açıklamasının ardından Üsküdar’da bulunan Çamlıca Tepesi’ne “Özel Proje Alanı” adıyla imar planı hazırladı. Plan İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 8 Haziran’da askıya çıktı. Plan bir ay süreyle 7 Temmuz’a kadar askıda kaldı. Bu süre içinde plana Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi ve CHP’li meclis üyesi Doğan Tekel itiraz etti. İtirazlar üzerinde planda küçük değişiklikler yapılarak revizyona gidildi ve yeniden hazırlanarak 31...