03 / 05 / 2024

Çamlıyayla açılış

Çamlıyayla açılış

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı yapıldı. Açılışta kurdelelere asılan hizmetler arasında mezarlık tadilatı, stabilize yol çalışması ve asfaltlama hizmeti dikkat çekti.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Çamlıca Camisi yarın Regaip Kandili'yle birlikte açılıyor. 6 yıldır inşaat çalışmaları devam eden camide son hazırlıklar yapılırken, ışıklandırma için testlerde gerçekleştirildi. 

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihini açıkladı. Turhan, dev projenin 2019 yılının Temmuz ayında açılacağını söyledi.

Çamlıca Camii açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  6 Ağustos 2013'te temeli atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Yüzde 98'i tamamlanan camii açılış için gün sayıyor.

Çamlıca Camii'nin açılışı ertelendi mi?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Külünk "Çamlıca Camii tam olarak bitmeyeceği eksikleri kalacağı için açılışı erteledik" dedi...

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

Mersin Çamlıyayla büyükşehirle değişiyor!

Büyükşehir yasası ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Çamlıyayla’da hizmetler takdir topluyor. Asfalttan altyapıya, tarımsal destekten tesislere kadar ilçe sakinlerinin her talebine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle Çamlıyayla’ya imzasını atıyor.

Çamlıca Cami Kadir Gecesi'nde ibadete açılıyor!

Çamlıca Cami 1 Temmuz Cuma günü Kadir Gecesinde ibadete açılıyor. Resmi açılışının daha sonra yapılacağı camide 12 binden fazla müslüman ibadet edebilecek.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çamlıyayla'da altyapı çalışmaları başlıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açılışta yapığı konuşmada, temel atma töreni gerçekleştirilecek Sebil Kanalizasyon İnşaatı Projesi ile Sebil'in kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Çamlıyayla açılış Haberi

Çamlıyayla açılış

Çamlıyayla Sebil Mahallesi'nde dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, köy muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, temel atma töreni gerçekleştirilecek Sebil Kanalizasyon İnşaatı Projesi ile Sebil'in kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını ifade ederek, "Çamlıyayla'da önceden hazırlığına başlanmış olan Sebil Kanalizasyon İnşaatı projesini hayata geçirmek için 4 milyon 200 bin TL'lik sözleşmeye imza attık. Yer teslimi yapıldıktan sonra inşallah vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Proje kapsamında toplam 26 bin 500 metre boru döşeyerek, Sebilimizin kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım atmış olacağız" dedi. Sebil...