17 / 05 / 2024

Can Duş Yapı iletişim

Can Duş Yapı iletişim

Can Duş Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Can İduğ tarafından kuruldu.

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Ea Can Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ea Can Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Can tarafından kuruldu.

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Can Duş Yapı iletişim Haberi

Can Duş Yapı iletişim

Can Duş Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Can Duş Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Can Duş Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizlik Mh.İstanbul Cd. Hamurcu St.N.12/26...