19 / 05 / 2024

Can Terzioğlu

Can Terzioğlu

Perimer İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Can Terzioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Temmuz'da Beşiktaş, 1. Levent Nispetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Caton Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caton Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sinanoğlu ve Mustafa Avcı ortaklığında kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Can Terzioğlu Haberi

Can Terzioğlu

Perimer İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Can Terzioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Perimer İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel işler yapmak b.İnşaat taahhüt işlerinde,gerek kendi taahhüdü altındaki inşaatlara,gerekse başkalarına ait inşaatlara malzeme temin etmek,inşaat taahhüdü neticelenene kadar geçecek tüm safhalarda hizmet vermek veya taahhüdü altındaki inşaatın bir bölümünü taşeronlara yaptırmak. c.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar,köprüler,bentler, barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları,beton asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler,ile her türlü toplu konut ,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar,garajlar,çarşı mağaza,Pazar işyeri,otel,motel,villa,pansiyon,hastane,cami,dispanser,sağl ık merkezleri,ilk yardım tesisleri,ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci...