29 / 04 / 2024

Can Yaka Konutları ödeme seçenekleri

Can Yaka Konutları ödeme seçenekleri

Toplam 53 adet daireden oluşan Can Yaka Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Can Yaka Konutları satış ofisi detaylı adres bilgileri...

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka, İstanbul Ispartakule'de konumlanıyor. Modern Yaka Ispartakule projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Sosyal konut projesinde can alıcı nokta

İlk 2 günde 2 milyondan fazla kişinin başvurduğu 900 milyar liralık sosyal konut projesinde en can alıcı konu konutların teslim tarihi ve TOKİ'nin üretim kapasitesiyle ilgili. İşte kafaları karıştıran o sorular...

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Elazığ Karşıyaka TOKİ konutları için kuralar çekildi!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

İki Yaka Fikirtepe Konutları fiyat listesi!

İki Yaka Fikirtepe Konutları fiyat listesi 470 bin TL'den başlıyor. İki Yaka Fikirtepe projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları!

31 Temmuz'a kadar ödeme kampanyası sunulan Varyant Karşıyaka projesi İzmir Karşıyaka'da yükseliyor. Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları 800 bin TL'den başlıyor...

Silivri Atabek Konutları satılık!

Atabek Konutları projesi Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Silivri'de yer alan Atabek Konutları projesinde toplam 336 daire ve 2 adet dükkana yer veriliyor...

Atabek Konutları nerede?

Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki Atabek Konutları nerede?

Can Yaka Konutları ödeme seçenekleri Haberi

Can Yaka Konutları ödeme seçenekleri

Can Yaka Konutları projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede çocuk oyun alanları, otopark, kamelyalar, süs havuzları, yeşil alanlar gini donatılarda  bulunuyor. 


Can Yaka Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Konya İl' inde yükselen projede toplam 53 adet daire bulunuyor. Proje Can İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Can Yaka Konutları projesinde daireler 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Projedeki dairelerin fiyatları 320 bin TL' den başlıyor ve 470 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Can Yaka Konutları satış ofisi!

Adres: Gazanfer Mh. Dr. Ahmet Özcan Cad. No: 128/B Meram-Konya


Can Yaka Konutları iletişim

Tel: 0332 357 74 01

Web: http://www.rcryapi.com/

Tülay...