04 / 05 / 2024

can yapı

can yapı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy'de yer alan arsasında yapılan çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde Can Yapı ile anlaştı.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Ea Can Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ea Can Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Can tarafından kuruldu.

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Can Grup Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Melih Can Özkülekçi tarafından kuruldu.

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Can Demir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Candemir Debre tarafından kuruldu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

can yapı Haberi

can yapı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy'de yer alan arsasında yapılan çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu arsayla ilgili olarak yapılacak işler için Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin müteahhit firma olarak seçilmesine ve Akiş GYO ile Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında akdedilecek kaba, kısmi ince, altyapı inşaat işleri yüklenici sözleşmesinin koşullarının onaylanmasına karar verdi.


Açıklama:

Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada No : 378, Parsel No : 25'te  kayıtlı taşınmazda yapılacak çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri  için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz  ile ilgili olarak...