19 / 05 / 2024

Çanakcılar Şirketlern grubuna ödül

Çanakcılar Şirketlern grubuna ödül

Seramik Sağlık gereçleri sektörünün lider firmalarından olan Çanakcılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çanakcı, Türkiye Seramik Federasyonu ( TSF ) tarafından verilen onur ödülüne layık görüldü...

Silivri Alipaşa TOKİ 2019 kura sonuçları!

Silivri Alipaşa TOKİ 2019 projesindeki toplam 685 adet daire sahiplerini buluyor. Projedeki daireler alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarıldı. Daireler için kura çekiliyor. İşte Silivri Alipaşa TOKİ 2019 kura sonuçları...

Zücdex 27. kez kapılarını açtı!

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar ev ürünlerinin sergilendiği Zücdex Fuarı, 22 Eylül'de 27'nci kez kapılarını açtı.

Sur'daki vatandaşlar TOKİ evlerine yerleşti!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin yaşamı hiçe sayan saldırılarından dolayı göç etmek zorunda kalan binlerce kişiden 100'ü aşkın aile, TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik yapılan 65 metrekarelik dairelere kiracı olarak yerleşti

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel olarak 583 daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

2 Aralık TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura sonuçları!

2 Aralık TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura sonuçları henüz yayınlanmadı. Aylık taksitlerin 341 TL'den başladığı projede 583 adet daire alt gelir grubuna özel olarak satılıyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekimi sonuçları!

Peşinatının 9 bin TL olarak belirlendiği alt gelir grubuna özel olan projede fiyatlar 75 bin 53 TL'den başlıyor. TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekimi sonuçları detayları haberimizde yer alıyor.

Ankaralıların konut tercihi değişti!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2014 gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarına göre, Ankara en yüksek gelir grubuna sahip il oldu.

TOKİ Çayırova Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2015!

2 oda 1 salon dairelerden oluşan TOKİ Çayırova konut projesinde 157 adet konutu alt gelir grubuna özel olarak kura sistemiyle satışa sunuluyor. Konutların kurası dün gerçekleşti. İşte sonuçlar!

Avcılar Ispartakule Evleri fiyat listesi!

Avcılar Ispartakule Evleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek olan proje özel durum, alt gelir ve orta gelir grubuna özel olarak kurayla satışa çıkıyor.

Tema World 2016'da kapılarını açacak!

400 milyon dolar yatırımla hayata geçecek park, yılda 3 milyon kişiyi eğlendirecek. Kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları ile her yaş grubuna hitap edecek Tema World 2016'da kapılarını açacak.

Çanakcılar Şirketler Grubu TSF’den Onur Ödülü aldı!

Seramik Sağlık gereçleri sektörünün lider firmalarından olan Çanakcılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çanakcı, Türkiye Seramik Federasyonu ( TSF ) tarafından verilen onur ödülüne layık görüldü...

Çanakcılar Şirketler Grubu'na SGK ödül verdi!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından en yüksek vergi ve en düzenli prim ödeyen şirketler için düzenlenen ödül töreninde Çanakcılar Şirketler Grubu'na plaket verildi...

Creavit tasarımlarını 36. Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Çanakcılar Şirketler Grubu’nun markaları arasında göz bebeği olan CREAVIT, 24-28 Nisan 2013 tarihlerinde Tüyap’ta düzenlenen 36.Yapı Fuarında 8. Salon 901 numaralı stantta yerini aldı.

Çanakcılar Şirketlern grubuna ödül Haberi

Çanakcılar Şirketlern grubuna ödül



Seramik Sağlık gereçleri sektörünün lider firmalarından olan Çanakcılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çanakcı, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından verilen onur ödülüne layık görüldü. Düzenlenen özel gecede seramik sektörünün duayenlerinden Mehmet Çanakcı’ya ödülü TSF başkanı Ahmet Yamaner  tarafından takdim edildi.   



Türkiye Seramik Federasyonu’nun sektörün sanat, bilim, sanayi, teknoloji, tasarım, uygulama ve Ar-Ge gibi alanlarında öne çıkan bireylere verdiği onur ödülüne bu yıl Çanakçılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çanakcı layık görüldü. Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen özel gecede sektörün önde gelen isimlerinden Mehmet Çanakcı’ya ödülü verilirken, sektöre olan katkılarından dolayı kendisine teşekkür edildi.


Çanakcılar Şirketler Grubu, vitrifiye seramik sağlık gereçleri ve banyo - ofis mobilyaları sektörünün Türkiye’deki lider firmalarından biri olarak faaliyet gösteriyor. Çanakcılar Şirketler Grubu’nun; şemsiyesi altında ürünleriyle dünyaya açılan...