28 / 04 / 2024

Çanakcılar Şirketler Grubu'na SGK ödül verdi!

Çanakcılar Şirketler Grubu'na SGK ödül verdi!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından en yüksek vergi ve en düzenli prim ödeyen şirketler için düzenlenen ödül töreninde Çanakcılar Şirketler Grubu'na plaket verildi...




Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından 13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” nedeniyle Zonguldak ve ilçelerinde en fazla prim ödeyen ve borcu olmayan işverenlere plaket verildi. 


Düzenlenen törende 2012 yılı değerlendirmesinde borcu olmayan ve en fazla prim ödeyen kurumlar arasında yer alan Çanakcılar Şirketler Grubu'nun plaketi Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mevlüt ÖZGÜ'ye takdim edildi.


Törene; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, CHP İl Başkanı Halil Furat, daire müdürleri, dernek, sendika, oda başkanları ile davetliler katıldı. Törende konuşan SGK İl Müdürü Kamuran Öner, kurumun çalışmalarından bahsederek, “Ülkemizin ilk sosyal güvenlik uygulamasına ilimizde çalışan yer altı maden işçilerinin sosyal haklarını düzenlemekle başlamıştır. Maden işçileriyle ilgili 1865 Dilaver Paşa Nizamnamesi, sosyal güvenlikle ilgili ilk yazılı belgedir. Sosyal güvenlik uygulamaları, diğer illerden yaklaşık 25 yıl önce başlamış olup bu sebeple ilimizde sosyal güvenlik bilinci yüksektir." şeklinde bilgi verdi.


Geri Dön