09 / 05 / 2024

çanakkale bayırköy projeleri

çanakkale bayırköy projeleri

Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Bayırköy gölet projesi 2017'de tamamlanacak!

2016 yılında gerçekleştirilen projelerle Bilecik'in parlayan beldelerinden biri haline gelen Bayırköy'de, 2017 projeleri de çok ses getirecek.

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Çanakkale Bakırköy Camii'nde onarım çalışmaları başladı!

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Bayırköy Köyü Camii’nde bakım ve onarım işlemleri başlatıldı.Gelibolu İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, mezkur caminin bir takım tadilat ve tamirat işlemleri için çalışmaların başladığı belirtti.

Bakırköy City'de peşin ödemelerde yüzde 12 indirim!

Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’ün markalı lüks konut projeleri arasında yerini alan Bakırköy City’e konut alıcılarının yoğun ilgisi devam ediyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Semerkand Yapı'dan 19'uncu proje: Semerkand Line Bakırköy

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Semerkand Line Bakırköy projesi tanıtıldı

Çanakkale Bayırköy'e atık su arıtma tesisi kuruldu!

Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı.

Bakırköy Osmaniye yeni konut projeleri ile canlanacak!

Bakırköy’ün E5 Çevre Yolu’na cepheli Osmaniye semti lüks inşaat projeleri ile dikkat çekiyor. Müteahhitler yılların ölü toprağını üzerinden atan bölgede kat irtifakının artırılmasını bekliyor.

Referans Bakırköy Residence fiyatları!

Biskon Yapı projesi olan Referans Bakırköy’de satış süreci devam ediyor. Referans Bakırköy Residence fiyatları 731 bin liradan başlangıç gösteriyor

Bakırköy-Beylikdüzü metrosu Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi!

İstanbul'da yapılması planlanan 9 kilometrelik Bakırköy-İncirli-Kirazlı ve 25 kilometrelik Bakırköy-Beylikdüzü metro hatları Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi...

Emlak Konut Bakırköy Osmaniye arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet parselin değerleme raporunu yayınladı...

Referans Bakırköy örnek daire!

Biskon Yapı girişimi ile yükselen Referans Bakırköy fiyatları 731 bin liradan başlıyor. Referans Bakırköy örnek daire görselleri projeyi yakından incelemek isteyenler için yakında yayına sunulacak

Aydın Orman Ürünleri Limited Şirketi Bakırköy şubesi açıldı!

Aydın Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy şubesi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Fatih Aydın tarafından açıldı..

çanakkale bayırköy projeleri Haberi

çanakkale bayırköy projeleri


Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı olan Bayırköy, Küresel Bağış Programı kapsamında, Atık Su Arıtma tesisine kavuşan ilk köy oldu.

İlçenin en güzel yerlerinden birinde kurulu olan 700 nüfuslu köy, Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, “Ben bu güzel ilçede göreve geleli 2 ay oldu. Bu tesisin yapımında asıl pay sahibi benden önceki kaymakam Namık Kemal Nazlı’nındır. Bu böyle bir güzel tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah elbirliği ile böyle güzel hizmetleri bizde yaparız. Bu güzel tesisin yapılmasına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan köy muhtarı Cevdet Dağbaşı...