21 / 05 / 2024

çanakkale de yeni proje

çanakkale de yeni proje

Kale Bayar İnşaat tarafından Osman Hamdi Bey Caddesi üzerinde yer alacak yeni projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kale Bayar Çanakkale yeni projede satışlar bugün başladı.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

Çanakkale'de gayrimenkul fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'de yapılan yeni otobanın Balıkesir ve Manisa Bölgesi'ne bağlanmasıyla Çanakkale İzmir arası ulaşım kolaylaştı. Çanakkale'nin gözde bir bölge haline gelmesiyle, gayrimenkule olan talep arttı. Talep artışı fiyatları ikiye katladı.

Koronavirüs sonrası Çanakkale’de arsa, Didim'de yazlık arandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından sonra satılık arsa aramaları Çanakkale'de yüzde 509, satılık prefabrik ev aramaları İzmir'de ise yüzde 163 arttı

TOKİ Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı inşa etmek için 27 Ağustos'ta ihaleye çıkacak...

Mersin'de yeni OSB'ler kurulacak!

Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin'de yeni organize sanayilerin kurulması için çalışmalar başladıklarını ve kentte  9 organize sanayi olacağını ifade etti. 

Umut Durbakayım: 2018'de yeni rekorlar göreceğiz!

2017 yılının gayet iyi geçtiğini ifade eden Teknik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "2018'de yeni rekorlar göreceğiz" dedi. 

Çanakkale'de gayrimenkul hareketliliği devam edecek!

2023 yılında tamamlanacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Çanakkale'de piyasayı şimdiden hareketlendirdi ve hareketliliğin devam edeceği öngörülüyor. 

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Çanakkale'de metruk binalar bir bir yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaların hız kazandığı Çanakkale'de farklı noktalarında eski binaların yıkımı sürüyor.

Çin'de yeni emlak düzenlemesine protesto!

Çin'de yeni emlak düzenlemesi protesto edildi. Göstericiler, kent merkezindeki Nancing yolunda dairelere çevrilen ticari ofislerin yerleşim alanı olarak yeniden düzenlenmesini öngören düzenlemeye karşı sloganlar atarak yürüyüş gerçekleştirdi.

çanakkale de yeni proje Haberi

çanakkale de yeni proje

Çanakkale İl'inde yer alan yeni proje Kale Bayar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 12 adet bloktan oluşuyor. Satışlarının bugün başladığı projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.


Yeni projedeki 1+1 daireler 63 metrekare ile 65 metrekare arasında değişirken, 2+1 daireler 100 metrekare ve 3+1 daireler 125 metrekareden oluşuyor. Proje toplam 9 bin 890 metrekare üzerinde yer alacak. 


Osman Hamdi Bey Caddesi üzerinde yer alacak olan projede 4 bin 610 metrekare alanını yeşil alan için ayırdı. Proje içerisinde oyun alanı ve otopark da bulunacak.


Yeni projede 1+1 daireler 75 bin TL' den başlıyor. 2+1 daireler 120 bin TL iken 3+1 daireler 140 bin TL olarak satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşacak projenin 5 bloğu 2015 yaz sonunda teslim edilmesi planlanırken 7 bloğu daha sonra...