03 / 05 / 2024

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

Çanakkale Biga'da emlak fiyatları iki kat arttı!

Çanakkale'nin Biga yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.  Genelde yatırımcılar arsa, arazi ve köy evi satın alıyor ve artan talepler doğrultusunda emlak fiyatları artıyor.

Schliemann’ın evi müzeye dönüşüyor!

Çanakkale'nin merkez ilçesine bağlı olan Çıplak köyünde Troya antik kentini yağmalayan Schliemann’ın 10 yıllık evi müzeye dönüştürülüyor.

Çanakkale Öğretmen Evi hizmete açıldı!

Çanakkale Valiliği tarafından hayata geçirilen Öğretmen Evi'nin inşaatı tamamlandı. Öğretmen Evi, düzenlenen törenle açıldı.

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Çanakkale Atatürk Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çanakkale Eceabat ilçesinin Bigalı köyünde, 19-25 Nisan arasında karargah amacıyla kullanılan "Atatürk Evi"ndeki restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

Çanakkale Eviş Kent projesi satışa çıkıyor!

Çanakkale'de gerçekleştirdiği modern konutlar ile adından söz ettiren EVİŞ İnşaat'ın yeni projesi, bölgede yapılan konutların üst sekmentinde planlanıp, lider olmaya aday bir yapı konseptinde müşterilerine sunulacak.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

Çanakkale Eceabat'a 720 kişilik öğrenci konuk evi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından Eceabat İlçesine 720 kişilik öğrenci konuk evi yapılıyor. Tamamlandığında mimarisi, fiziki şartları ile 5 yıldızlı bir otel konforunda olacak.

Atatürk'ün Çanakkale'deki evi restore edilecek!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Bigalı köyünde bulunan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Çanakkale Savaşları sırasında karargah olarak kullanılan ev, restore edilecek.

Çanakkale'de köylere sağlık evi projesi başlatıldı!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Çanakkale'nin köylerine yapılması planlanan Sağlık Evleri hakkında bilgi verdi.

Çanakkale Eceabat'a 730 kişilik konuk evi yapılıyor!

Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve Haziran ayı içerisinde de yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanan 730 kişilik Öğrenci Konuk Evi’nin ihale bedeli Vilayetler Hizmet Birliği’nce karşılanıyor.

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent Haberi

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent

Çanakkale’de inşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve ürettiği modern konutlar ile tüm dikkatleri üzerine çeken EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı KENT’in hem tanıtımı hem de konut satışları için 17 Burda AVM’ye stant kuruldu. EVİŞ İnşaat Şirket yetkililerinin hazır bulunduğu stantta EVİŞ Dumanlı KENT Projesi Çanakkalelilere tanıtılıyor. Gün boyu ziyaretçi akınına uğrayan stantta vatandaşlara EVİŞ Dumanlı KENT Projesi ile ilgili yetkililer detaylı bilgiler verdi. Projeyi dikkatle inceleyen vatandaşlar, depreme dayanıklı üretilen modern konutlar hakkında bilgi sahibi oldular. Stantta vatandaşlarla bir araya gelen EVİŞ İnşaat Şirket Sahibi Lokman Eviş, projenin Çanakkale’de bir ilk olduğunu söyledi. Çanakkaleliler için huzurlu, güvenli ve modern konutlar ürettiklerini ifade eden Eviş; “Sağlam temellerle geçmişin birikimini bugünün estetiğiyle birleştirerek eserler oluşturuyoruz. Firma olarak...