25 / 08 / 2024

çanakkale Expotroia fuarı

çanakkale Expotroia fuarı

Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği önderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Expotroia Turizm ve Ticaret Fuarı'nda 100'e yakın firma stant açtı. Expotroia'yı yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Çanakkale, New York Travel Times Show'da tanıtıldı!

Çanakkale ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda temsil edildi. Troia 'nın Arka Bahçesinde Kuş Gözlemciliği projesi kapsamında turizm türleri tanıtıldı.

EMITT Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çanakkale'nin tanıtımı yapıldı..

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Hollanda'daki Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale standı ilgi gördü. Fuarda, Çanakkale için ayırılan alanda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına yapılan özel stant çalışması, tüm ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Çanakkale'de toplam 34 adet riskli yapı raporu düzenlendi!

Çanakkale'de, Kentsel Dönüşüm Kredileri konulu toplantı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Fuar Merkezi'nde yapıldı. Çanakkale ilinde şimdiye dek 16'sı Merkez, 14'ü Biga'da olmak üzere toplam 34 adet riskli yapı raporu düzenlendi...

Expotroia'da buluştular!

Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği önderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Expotroia Turizm ve Ticaret Fuarı'nda 100'e yakın firma stant açtı. Expotroia'yı yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kaleseramik ödüllü ürünleriyle Yapı Fuarı'nda!

Kaleseramik, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alıyor...

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 5-8 Aralık'ta düzenlenecek!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Konferansı, 5-8 Aralık arasında 7. defa gerçekleşecek. Fuarda partner il ise Çanakkale olacak...

çanakkale Expotroia fuarı Haberi

çanakkale Expotroia fuarı


Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ÇASIAD) önderliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Expotroia Turizm ve Ticaret Fuarı'nda 100'e yakın firma stant açtı. ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde bu akşama kadar gezilebilecek fuar, gelecek yıllarda uluslararası hale getirerek, kenti tüm dünyaya tanıtacak. İthalatçı, dağıtımcı ve üreticiden oluşan firmaların yanı sıra gıda ürünleri, turizm sektörü, tarım ürünleri, mobilya, ekipman, tekstil, otel ve restoran için gıda ürün firmaları, maden, seramik ve otomotiv sektörü temsilcilerin 100'e yakın stantta tanıtım yaptığı Expotroia'yı yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


Ersan KÜÇÜKKURU


Hürriyet...