20 / 05 / 2024

çanakkale hilton

çanakkale hilton

Çanakkale Kent Konseyi Sahiller Çalışma Grubu, 14 Temmuz’da Çanakkale Belediye Meclisi’nin oy çokluğu ile aldığı Hilton Oteli İmar izni ile ilgili olarak yaptığı raporu yayınladı.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Çanakkale kent imar planları yenilensin!

Belediye Meclisi’nin “Hilton Oteli” projesiyle ilgili vermiş olduğu karar, kentte tartışmalara yol açmış ve Çanakkale Kent Konseyi, “Sahiller Hepimizin Çalışma Grubu” da konuyla ilgili, bir rapor oluşturmuştu.

Çanakkale Kent Konseyi'nden Hilton Oteli'ne hayır!

Çanakkale Kent Konseyi Sahiller Çalışma Grubu, 14 Temmuz’da Çanakkale Belediye Meclisi’nin oy çokluğu ile aldığı Hilton Oteli İmar izni ile ilgili olarak yaptığı raporu yayınladı.

Çanakale Hilton Otel'e imar izni çıktı!

Çanakkale Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında kente Hilton Oteli yapılması amacıyla 1 emsal, 7 kat görünümlü 21 metre yüksekliğindeki bina İçin imar iznini görüştü, proje 20 kabul ve 8 ret oyuyla kabul edildi.

Çanakkale'de Hilton Oteli için imar izni!

Çanakkale Belediye Meclisi'nce yapılan olağanüstü toplantıda, kente Hilton Oteli yapılması amacıyla 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Hilton Oteli için imar izni verildi!

Çanakkale'de Hilton Oteli yapılması amacıyla 1 emsal, 7 kat görünümlü 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni kabul edildi.

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor!

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor. Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.

Hilton, Türkiye'deki otelleri ikiye katlayacak

Hilton'un Türkiye'de 16 otelinin yapımının sürdüğünü söyleyen Hilton Avrupa Başkan Yardımcısı Didier Martin, "2013'e kadar portföy 2 kat artacak" dedi  

çanakkale Belediyesi, gençlik merkezi yaptıracak!

çanakkale Belediye Başkanlığı, mülkiyeti  kendisine ve şahıslara ait olan 1828,74 metrekare arsa üzerine mevcut imar  durumuna uygun olarak, 'gençlik merkezi demokrasi atölyesi ve iş merkezi'  yaptırmak üzere ihale açtı

çanakkale Belediyesi gençlik merkezi yaptıracak!

çanakkale Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ve şahislyara ait olan 1.828 merekarelik arsanın üzerinde mevcut imar durumuna uygun olarak Gençlik Merkezi Demokrasi Atölyesi ve İş Merkezi yaptıracak

Çanakkale'de 1 milyon TL'ye satılık matbaa binası!

Çanakkale İl Encümen Başkanlığı; Çanakkale ili, Merkez Kemalpaşa Mahallesinde bulunan eski matbaa binasını satıyor. Söz konusu matbaa binasının yaklaşık değeri 1 milyon TL olarak belirlendi

çanakkale hilton Haberi

çanakkale hilton

Çanakkale Kent Konseyi Sahiller Çalışma Grubu tarafından yapılan açıklamada; “Belediye Meclisi’nin 14 Temmuz 2015 tarihli toplantısında “Hilton Oteli” projesiyle ilgili vermiş olduğu karar, kentte tartışmalara yol açmıştır. Çanakkale Kent Konseyi, “Sahiller Hepimizin Çalışma Grubu”, Belediye Meclisi’nin kararını farklı uzmanlıklar ve bilimin öncülüğünde değerlendirmiş ve bir rapor oluşturmuştur. Bu rapor, Kent Konseyi’nin 27 Ağustos’ta yapılacak Genel Kurul toplantısında kentliler tarafından tartışılarak değerlendirilecek ve karar oluşturulacaktır.  Kent Konseyi’nden çıkan karar Belediye Meclisi’nin Eylül ayında yapacağı toplantıya sunulacaktır” denildi.

Çanakkale Kent Konseyi Sahiller Çalışma Grubu raporunda, Çanakkale’nin rehber niteliğinde iki önemli belgesi olduğuna dikkat çekilerek; “Birincisi, 2014 Yerel Yönetim Seçimi öncesinde “Geleceğin kentlerinin yaşanabilir, uyumlu, güzel ve sağlıklı olabilmesi için gerekli kararların bugünden verilmesi gerektiğini bilerek; kentli haklarını koruyarak en iyi yaşam koşullarını...