11 / 05 / 2024

çanakkale istanbul yatırım

çanakkale istanbul yatırım

Dünyanın en uzun asma köprülerinden biri olan ve İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale illerine sının bulunan köprü, son yıllarda komşu bölgelerin gayrimenkul fiyatlarım yalandan etkiledi.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Çetin tarafından açıldı.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

İstanbul Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Özcan, Enfal Güzel ve Mehmet Salih Şenel ortaklığında kuruldu.

Kooperatife yatırım yapmak doğru mu?

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci, bugünkü köşesinde kooperatif yatırımını kaleme aldı.

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karasakal, Sinan Mertoğlu ve Turhan Alçelik ortaklığında kuruldu.

çanakkale istanbul yatırım Haberi

çanakkale istanbul yatırım

Dünyanın en uzun asma köprülerinden biri olan ve İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale illerine sının bulunan köprü, son yıllarda komşu bölgelerin gayrimenkul fiyatlarım yalandan etkiledi. 


Kimi köy ve ilçeler gayrimenkul yatırımları tarafından 2 yıl önceden keşfedilirken, kimi köylerde metrekare fiyatları şehirlerin fiyatına ulaştı. Lapseki ilçesi Şekerkaya mevkii ile Gelibolu ilçesi Sütlüce mevkii arasında yapılacak köprü, yaya ve araçlardan önce yatırımcıları ve bölgeleri yüksek prime ulaştırdı. 


Para dergisinde yer alan bir habere göre, Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıa, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve köprü ile bağlantılı olarak yapılması Tekirdağ Çanakkale Balıkesir Otoyolu'nun emlak fiyatlarım yukarılara taşıdığım söyledi. Yazıcının verdiği bilgiye göre, Sütlüce köyü, Lapseki ilçesi, Suluca köyü bölgelerinde ciddi değer arüşlan görüldü. Özellikle arazi fiyatların bakımından Kocaveli-Suluca köyü bölgelerinde yüzde 100'e...