19 / 05 / 2024

çanakkale kanalizasyon hattı projesi

çanakkale kanalizasyon hattı projesi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi’nden başlanıldı.

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale köprüsü fay hattı üzerinde mi yapılıyor?

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale'de bir konferansta konuşma yaptı. Perinçek, "Yapımı süren Çanakkale Boğaz Köprüsü fayların üzerine yapılıyor, Çanakkale’deki faylar köprü eksenine dik olarak deniz içinde köprünün altından geçiyor" dedi...

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kanal İstanbul, 1915 Çanakkale Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-Halkalı Banliyö Hattı hakkında son durum bilgilerini verdi...

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Çanakkale ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı!

MARSA-Turkey B.V. Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesi için Çanakkale ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Antalya Oba'ya 7 milyonluk yatırım!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Oba Mahallesi’ne 30 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Denizli Çivril altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril Özdemirci Mahallesi’ne 42 bin metre kanalizasyon hattı ve 41 bin metre içme suyu hattı döşeniyor.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

çanakkale kanalizasyon hattı projesi Haberi

çanakkale kanalizasyon hattı projesi


Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, atıksu arıtma ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade mahallesinden başlanıldı. 

48 bin eşdeğer nüfusa uygun olarak planlanan Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi kapsamında, atık suları taşıyacak terfi hatlarının oluşturulmasının ardından 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının başlanıldı. Belediye Başkanı Mustafa çalışmaları yerinde inceledi. Öte yandan, Çokal Barajı ile Gelibolu arasında yapılan yeni su hattı çalışmaları sırasında meydana gelen ve ilçede su kesintisine neden olan arızanın giderildiği belirtildi.



Milliyet...