17 / 05 / 2024

Çanakkale Karacaören Hakan Vural

Çanakkale Karacaören Hakan Vural

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural;"Karacaören Bölgesinde geniş yeşil alanlarının olduğu, 10 kata kadar yükselebilen bir bina silueti oluşturma aşamasındayız. Orada 40.000 ailenin yaşayabileceği bir konut alanı gerçekleştirilecek." dedi.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Belediyesi'nden 1 adet gayrimenkul! Belediyeden bu fırsat kaçmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesinde yer alan bir adet gayrimenkulu ihale ile satacak. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan o ilan...

TOKİ Çanakkale projesi beklenen gün geliyor! O ilçeye tam tamına 509 yeni ve ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Çanakkale projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Çanakkale Karacaören Hakan Vural Haberi

Çanakkale Karacaören Hakan Vural


Arsa fiyatları ve mücavir alanlara ilişkin gazetemize açıklamalarda bulun Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural; "Çanakkale'yi ulaşılabilir kıldığımızda yurttaşlarımızın yaşamak için arzu  duyduğu bir şehir haline geleceğiz. Çanakkale'de arsa fiyatları da konut fiyatları da bize göre çok yüksek. 


Ancak İstanbul'da 1 + 1 daire fiyatına burada lüks daire alma fırsatın bulan herkes için düşük bir ücret. Ana tüketicilerin tercih ettiği kentlere göre ise fiyatlar düşüktür. Biz Çanakkaleli tüketicimizi de düşünmek durumundayız. O yüzden kar paylarımızı olabildiğince aşağı çekerek imalatlar yapıyoruz" dedi. 


Birlik Başkanı Vural açıklamalarına şu sözlerle devam etti. 


 "İMARLI ARSA FİYATLARI YÜKSEK" 


"Çanakkale emlak piyasasını gündeme aldığınız size çok teşekkür ediyorum. Çanakkale'de arsa fiyatları görece olarak yüksektir. Çanakkale Müteahhitler Birliği olarak yıllardır dillendirdiğimiz gibi şehrimiz çok küçük bir alana imari anlamda sıkışmış...