29 / 04 / 2024

Çanakkale Kepez nisan ayı toplantısı

Çanakkale Kepez nisan ayı toplantısı

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. 261 sayfalık faaliyet raporunun okunduğu toplantıda imar plan değişiklikleri kabul edildi.

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO, Çanakkale'deki projesi için işbirliği protokolü imzaladı!

Emlak Konut GYO, Çanakkale Merkez'de Kepez beldesinde yer alan toplam 59 bin 296 metrekarelik yüz ölçümlü arsalarda proje geliştirmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Çanakkale'de 22.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çanakkale İcra Dairesi, Çanakkale ili, Sarıcaeli ve Kepez ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 22 milyon 435 bin 627 TL'ye icradan satıyor...

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Atatürk Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çanakkale Eceabat ilçesinin Bigalı köyünde, 19-25 Nisan arasında karargah amacıyla kullanılan "Atatürk Evi"ndeki restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

TOKİ'den Çanakkale'ye 181 konut!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi 181 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Çanakkale Kepez nisan ayı toplantısı Haberi

Çanakkale Kepez nisan ayı toplantısı

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi 261 Sayfalık faaliyet raporu, okunduktan sonra kabul edildi. 


Nisan ayı toplantısı, AK Parti Grubundan Ozan Topsoy ve Mehmet Nair, CHP grubundan ise Ali Aygiin toplantıya mazeret göstererek katılmadı. Toplantı, gündemin okunmasının ardından faaliyet raporunun Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan tarafından okunmasıyla başladı. 


Başkan tarafından okunan ve gerekli açıklamaların yapılmasının ardından oylanan Kepez Belediyesi 2016 faaliyet raporu, toplantıya katılan AK Parti, CHP ve MHPli üyelerin oybirliği ile kabul edildi. 


Encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçilmesiyle devam eden toplantı, Mehteran TakımTnın yurtdışına gönderilmesinin ve AKUT Arama ve Kurtarma Derneği ile Kepez Belediyesi arasında yapılan işbirliği protokolü hususunun görüşülmesi ile devam etti, imar plan değişiklikleriyle son buldu. 




Çanakkale...