28 / 04 / 2024

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...



Nef Arsa Çanakkale Köseler projesi, Çanakkale'de Köseler Köyü'ne 5 kilometre uzaklıkta, Ezine ile Ayvacık arasında hayata geçiriliyor. 

Nef'in patentli tasarımı Fold  Village üniteleriyle şehir hayatının vadedildiği projede, doğal hayatın sunulduğu bir köy yaşamı da sunuluyor. 

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30 a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler projesi 380 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje kapsamında, altyapı ve ortak alanlar Nef tarafından hazırlanarak teslimler gerçekleştiriliyor. 

İmarlı arazilerin yer aldığı projede, konut modellerinin mimarisi de Nef tarafından hazırlanıyor. Nef Arsa Çanakkale Köseler'deki parseline konut yaptırmak isteyenler, Nef'in hazırladığı katalog aracılığıyla seçim yapabiliyor. İsteyenler konutlarını Nef'e yaptırabilirken, parsel sahipleri kendileri de konutlarını yapabiliyor. 

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de en küçük parselin büyüklüğü yaklaşık 500 metrekare civarında. 

Projede yer alan parsellerin metrekare fiyatları 3 bin 500 Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30 a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler projesinde, ev sahipleri, güne kendi topladıkları yumurtalar ve taze süt ile taze peynirlerin yer alacağı bir kahvaltı ile başlayabiliyor. Fold alanlarında da komşularla farklı aktiviteler gerçekleştirebiliyor. 

Söz konusu projelerde peşin ödemelerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı sunuluyor. 

Ayrıca, banka kredisi imkanı da sunulan projede, yüzde 10'u peşin, kalanı 0.99 faiz oranı olacak şekilde taksitle ödeme seçeneği bulunuyor. 

Web: https://www.nef.com.tr/

Tel: 444 9 633 

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!


Geri Dön