28 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Proje: Sur Yapı Vitrin Antalya

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Vitrin Antalya projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin detaylar...



Antalya'da hayata geçen Vitrin Antalya konut projesinde satışlar devam ediyor.  Sur Yapı Vitrin Antalya  projesi Kepez İlçesi’nde yer alan yeni bir konut projesi olarak hayata geçiyor.

Projede, 2+1 ve 3+1 olamak üzere iki tip daire seçeneği bulunuyor. 

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Konut projesi etkileyici peyzajı, parkları ve yüzme havuzları ile zengin sosyal imkanlar sağlıyor.  Öte yandan proje çevresinde sağlık ve eğitim kurumları, ticari dükkanlar, büyük şehir parkı, hastaneler, alışveriş merkezi, müzeler ve teknoloji merkezleri gibi tüm olanaklar yer alıyor.

Satışları devam eden projede teslimler 24 ay sonra yepılacak. 3 bloktan oluşan Sur Yapı Vitrin Antalya konut projesinde 3 blok'ta 210 adet konut yer alıyor.

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Satışa çıkan ve satışları devam eden projede 48 ay vade imkanı ile fiyatlar: 2+1 konutlarda 5 milyon 500 bin TL'den başlarken 3+1 konutlarda ise fiyatlar 9 milyon 330 bin TL'den başlıyor.

Peşin ya da kredi kartı ile yapılan ödemelerde ise 2+1 konut fiyatları 3 milyon 550 bin TL'den, 3+1 konutlar ise 6 milyon 250 bin TL2den satılıyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?


Geri Dön