03 / 05 / 2024

Ormanyaka Çekmeköy'de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

Ormanyaka Çekmeköy'de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

Firma: Ege Yapı

Proje: Ormanyaka

Ege Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormanyaka projesi 48 ay vade fırsatı, bankasız kefilsiz ödeme kolaylığı ile satışları devam ediyor.



Ege Yapı  ve Mona Yapı ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen  Ormanyaka  projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. 

Satışların devam ettiği Ormanyaka Çekmeköy projesi 32 bin 313 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Çekmeköy Ormanyaka projesinde yer alan konut tipleri; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Projede, müstakil bahçeli ve teraslı konutlara yer verilen Ormanyaka projesinde 125 adet konut ve konutların dışında ticari üniteler de yer alıyor. 3 ve 4 katlı olarak tasarlanan Ormanyaka 15 blok halinde yükseliyor.

Ormanyaka Çekmeköy de 48 ay vade fırsatı! Bankasız, kefilsiz ödeme kolaylığıyla!

ORMANYAKA ÇEKMEKÖY SOSYAL ALANLAR NELER?

Ormanyaka Çekmeköy projesi sahiplerine 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.  Ege Yapı Ormanyaka projesinde yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu, kamelyalar, açık otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


ORMANYAKA ÇEKMEKÖY PROJESİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

Eğitim ve sağlık hizmetleri açısından zengin bir lokasyonda hayata geçirilen  Ege Yapı  Ormanyaka projesi, ilk ve orta dereceli okullar, modern hastaneler, sağlık merkezleri, özel eğitim kurumları ve üniversiteler gibi birçok kuruma da yakın konumda yükseliyor. Ormanyaka projesinden 10 dakikada Metrogarden'a, 15 dakikada BuYaka AVM'ye ulaşım sağlanabiliyor. 

BANKASIZ KEFİLSİZ ÖDEME KOLAYLIĞI!

Ormanyaka Çekmeköy projesinde, 48 ay vade, bankasız kefilsiz ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/

Tel: 444 5 343

Ege Yapı Ormanyaka'da 2023 fiyatlarıyla 48 ay vade imkanı!

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

projeye sor



Geri Dön