28 / 04 / 2024

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.



S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından yapımına Mayıs 2023 başlanan Tuzla Aydınlı konut projesi 4.000 metrekare arsa üzerine 3 blokta toplam 105 daireden oluşuyor.

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon karmasının olduğu projenin Mayıs 2025'te teslim edilmesi hedefleniyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

Anadolu yakasında merkezi alanda yükselen proje konum olarakta dikkat çekiyor. E-5, Tem ve Kuzey Marmara Otoyol bağlantısının yanı başında  bulunan Hava Kent Tuzla, Türkiye’nin en işlek ikinci havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 1 kilometre mesafede konumlanıyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

Öte yandan projenin çevresinde Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, Tuzla Marina gibi önemli noktalar bulunuyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

Tuzla Hava Kent Sosyal Alanlar Neler?

Her ayrıntısı ustalıkla düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak inşa edilen Hava Kent Tuzla projesinde, keyifle vakit geçirmeniz için sosyal tesisinde yüzme havuzları, fitness salonları, spor sahaları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

Akıllı ev sistemi ile donatılan ve zeminden ısıtma gibi konfor öğeleri ile zenginleştirilen Hava Kent Tuzla projesinde her daireye özel olarak tahsis edilen ve bloklardan doğrudan erişim sağlanan kapalı otopark da bulunuyor.

Hava Kent Tuzla’da, çoçukların güvenliği için site içerisi araç trafiğine kapatılı olurken sitede 7 gün 24 saat görev başında olan tecrübeli güvenlik görevlileri görev alıyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

Tuzla Hava Kent Konut Pojesi Fiyat Listesi

Ziraat Katılım Bankası tarafından proje kredisi tahsis edilen Hava Kent Tuzla, uygun oranlarla 10 seneye kadar vade imkanı ile satışa sunuldu.

2+1 tipi konutların fiyatı 2 milyon 950 bin lira ile 3 milyon 750 bin lira arasında değişiyor.

3+1 konut tiplerinde ise fiyatlar 4 milyon 500 bin lira ile 5 milyon 700 bin lira arasında değişiyor.

BİM'de cep telefonu 7 bin 999 TL'ye, robot süpürge 4 bin 799 TL'ye düştü! BİM 1 Eylül yeni ay online indirimli katalog

Gayrimenkul PR şirketi: Konut kredisi çıkarsa ev fiyatları bir günde yüzde 30 artar!

Faya stres transfer etmiş olabilir!


Geri Dön