02 / 05 / 2024

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisinin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…



Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisi ve nemlendiricisi iyon teknolojisiyle mikroorganizmaları,  tozları ve partikülleri yok eder, bulunduğu yerin havasını arındırır, tertemiz yapar.

ULTRAVİYOLE TEMİZLİK

Gövde içinde gizlenen UV-C lambası, hem daha sağlıklı, hem daha performanslı, hem de daha verimli olmasını sağlayan bu hava temizleyicisi yüksek performansını yüksek verimlilikle birleştirir.

HEPA FİLTRESİ SAYESİNDE…

Yüksek verimli partikül emici filtre ve yüksek verimli partikül tutucu filtre olarak da bilinen HEPA filtre, 0,3 mikrona kadar olan ve havada bulunan partikülleri havadan arındırır, evinizin havasını en etkili şekilde temizlemenize yardımcı olur.  O-zone hava temizleyicinin ortamdaki partikülleri yok ettiği, Avrupa Alerji Araştırma Merkezi tarafından kanıtlanmıştır.

Aktif Karbon Filtre kötü kokuları ve zararlı gazları yakalar ve içerisine hapseder zararlı gazların geçişine engel olur. Evinizdeki havayı her zaman ferah kılar. Kötü kokulara geçit vermez.

Yüksek yoğunluklu örgü bezlerin ve büyük parçacıkların üstesinden gelerek ürünün motorunu korur.

HOMEND SMART’LA TEMİZLİK HER YERDE

Hava temizleyicinizi cep telefonunuzdaki Homend Smart uygulamasıyla kontrol edebilir, yanına gitmek zorunda kalmadan tüm fonksiyonlarını yönetebilirsiniz.

 Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

DİJİTAL EKRAN ŞIKLIĞI

Hava temizleyiciniz, dijital ekranıyla sizinle şık bir biçimde iletişim kurar.

80 derece sağ - sol, 30 derece ön - arka hareket özelliğiyle hava temizleyiciniz, bulunduğu ortamın her köşesine temiz havayı ulaştırır.

9 KADEMELİ AYAR SEÇENEĞİ

9 kademeli ayar seçeneği, hava temizleyicinizin fan hızını seçiminize göre ayarlamanıza olanak verir.

NEMLENDİRME VE TEMİZLEME

Nem kaybetmiş odanın nem seviyesini ayarlamanıza olanak sunarken, havanın daima saf ve temiz kalmasını sağlar. Seviye 1,2,3 ve otomatik mod olmak üzere 4 farklı nem ayarı ile odanızın nem seviyesini ayarlamanızı sağlar.

Peki,  Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisi ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

 


Geri Dön