28 / 04 / 2024

çanakkale konferans salonu

çanakkale konferans salonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, 2015 yılına kadar Çanakkale’de 3 bin 500 kapasiteli konferans ve tiyatro salonu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi....

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Atatürk Havaalanı otel oluyor!

Cumhurbaşkanı’nın kullandığı havaalanı için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Airport Hotel, konferans salonu, havacılık fuar alanı inşa edilecek.

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Çamlıca Camii'nde son durum!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor.  Regaib kandilinde ibadete açılacak camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar bulunacak. 

Çamlıca Camii'nde sona gelindi!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor. Camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar ise resmi açılış töreninin ardından halkın kullanımına açılacak.

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

çanakkale konferans salonu Haberi

çanakkale konferans salonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından Çanakkale’ye 3 bin 500 kişi kapasiteli konferans ve tiyatro salonu yapılıyor.


ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, 2015 yılına kadar Çanakkale’de 3 bin 500 kapasiteli konferans ve tiyatro salonu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Prof. Dr. Gülendam “Üniversitemizin stratejik hedeflerinden bir tanesi de tiyatro, konferans ve kongre altyapısı ihtiyaçlarını karşılamak. 2011 itibariyle ÇOMÜ’de, Çanakkale merkezde toplam konferans salonu koltuk kapasitemiz 1.500 kişi civarındaydı. Bunların en büyüğü 550 kişilik kapasitesi ile Troya Kültür Merkezi Salonu idi. Anafartalar Kampüsü’ndeki Süleyman Demirel Salonu ise üst katıyla birlikte sadece 350 kişi kapasiteliydi. Şehrin konferans salonu yükünü önemli ölçüde sırtında taşıyan bu salonlar hem bize, hem de şehre yetmemeye başladı. 40 bin öğrenciye ulaşan ÇOMÜ özellikle merkezde salon yetersizliği nedeniyle pek...