09 / 05 / 2024

çanakkale kuvars ocağı çed toplantısı nerede

çanakkale kuvars ocağı çed toplantısı nerede

Çanakkale'de yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:30'da gerçekleşecek. Toplantı Serçiler Köyü Kahvesi'nde yapılacak.

Çanakkale Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ÇED raporu alınacak!

Çanakkale Çan'da yapılması planlanan Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ''ÇED gerekli değildir'' kararından dönüldü. Proje için rapor alınacak.

Çanakkale Ezine Kırma- Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 14 Temmuz'da!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Derbentbaşı Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı İşletmeciliği Kapasite Artışı ve Kırma- Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Çanakkale Sahada Demir Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez ve Bayramiç İlçeleri'nde yapılması planlanan Demir Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Merkez Kuvars Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez İlçesi'nde yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale'de yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:30'da gerçekleşecek. Toplantı Serçiler Köyü Kahvesi'nde yapılacak.

Çanakkale CVK Maden İşletmeleri'ne ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çanakkale’nin Yenice ilçesi Karaaydın Köyü mevkiinde yapılması planlanan ve “ÇED gerekli değildir” kararı verilen CVK Maden İşletmelerine ait kurşun-çinko-bakır-gümüş-demir ocağı için kapasite artırımının ayrıntıları da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Aydın'da Feldspat, Kuvars ocağı halk toplantısı 29 Nisan'da!

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kırklareli'de kuvars kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Güdücüler İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Kırıklareli İli, Babaeski İçesi'nde yer alan kuvars kumu ocağı alan genişletmesi, yıkama-eleme ve cevher hazırlama tesisinin kapasite artırımı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek...

Çanakkale'de kalker ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. tarafından Çanakkale İli Biga ilçesinde kalker ocağı ve kırma eleme tesisi kapasite artışı projesi'nin yapılması planlanmaktadır. Halkın katkı ve görüşlerinin almak için toplantı düzenlenecek...

Çanakkale'de kalker ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

Biga Maden San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kalker ocağı projesinin kurulup işletilmesi planlanmaktadır. 22 Ağustos 2013 tarihinde halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

Çetin Kırışgil Çanakkale'de somonton fabrikası kuruyor!

Çetin Kırışgil, İstinyepark'taki Balıkev restoranında ‘yeni balık yemekleri'yle ünlendi. Önce ‘somon döner' yapan, sonra ‘fishkender'i de geliştiren Kırışgil, 54 kişinin çalıştığı restoranda 5 milyon lira ciro yakaladı. Kırışgil, Çanakkale'de ‘somonton' f

Çanakkale Kabatepe Tanıtım Merkezi'ne 3 bin 500 isim teklifi!

Çanakkale Savaşlarının meydana geldiği Gelibolu Yarımadasının Kabatepe mevkiindeki Tanıtım Merkezi için 3 bin 500 isim teklifi geldi

çanakkale kuvars ocağı çed toplantısı nerede Haberi

çanakkale kuvars ocağı çed toplantısı nerede

Orta Truva Mad. San. Tic. A.Ş tarafından; Çanakkale ili, Merkez ve Bayramiç İlçeleri, Serçiler, Ortaca ve Yukarışapçı Köyleri Mevkiinde, "200810225 Ruhsat Numaralı Sahada Kuvars Ocağı" projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Serçiler Köyü Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi: Serçiler Köyü, Merkez/Çanakkale

Toplantı Tarihi: 09.06.2016

Toplantı Saati:...