05 / 05 / 2024

Çanakkale projeleri 2016

Çanakkale projeleri 2016

Çanakkale’de kent genelinde yürütülen kentsel dönüşüm ile yıkılan eski binalar, yerlerini yeni ve modern binalara bırakıyor. Dönüşüm hız kesmeden sürerken, kent merkezi adeta şantiye alanını andırıyor.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Çanakkale'de yer alan Anadolu Hamidiye Tabyası'nın restorasyonun ne zaman biteceği merak konusu oldu. Anadolu Hamidiye Tabyası ve Gelibolu Minia Teşhir Tanzim ve Çevre Düzenlemesi'nin 2016 yılında bitmesi planlanıyordu.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Bulvar İş ve Bulvar Konut ile Çanakkale'ye yeni konsept!

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

Çanakkale Belediyesi'nden iş merkezi ve otopark ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsalar üzerinde İş merkezi ve katlı otopark yaptıracak. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Çanakkale’de Eylül ayında 1.230 konut satıldı!

2016 Eylül ayında Türkiye’de 108 bin 918, Balıkesir’de 2 bin 329, Çanakkale’de 1230 konut satıldı. Önceki yıl eylül ayına göre Çanakkale’de konut satışının arttığı görüldü.

Çanakkale'de ev fiyatları uçuyor!

Türkiye'de 81 il içerisinde Çanakkale, 2016 yılı içerisinde metrekare fiyatlarında en yüksek artış ile birinci sırada yer aldı.

Çanakkale TSO'dan Finlandiya gezisi!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası; orman ürünleri, mobilya, inşaat ve maden sektörlerinde yer alan 12 üyesi ile 9-12 Ekim 2016 tarihlerinde Helsinki’ye iş gezisi düzenledi.

Çanakkale projeleri 2016 Haberi

Çanakkale projeleri 2016

Çanakkale’de kent genelinde yürütülen kentsel dönüşüm ile yıkılan eski binalar, yerlerini yeni ve modern binalara bırakıyor. Özellikle kent merkezinde yürütülen inşaat çalışmaları nedeni ile kent merkezi şantiye alanına dönüyor. Çalışmalar sırasında araç ve yaya trafiğine kapatılan yollar nedeni ile esnaflar işlerinin azaldığını belirtiyor. 


 Çanakkale’de yürütülen kentsel dönüşüm hız kesmeden sürerken, kent merkezi adeta şantiye alanını andırıyor. Kent merkezinde bulunan ara sokaklarda yürütülen inşaat çalışmalarında kullanılan ağır iş makinaları ve kamyonlar nedeni ile birçok sokak yaya ve araç trafiğine kapatılıyor. Sokakta yaşayan vatandaşlar gün boyu süren çalışmalar nedeni ile oluşan toz ve gürültü nedeni ile rahatsız olduklarını belirtiyor. Sokaklarda faaliyet yürüten kafeler ise, kapanan yollar nedeni ile vatandaşların sokağa giremediği ve girseler bile gürültü ve toz nedeni ile çalışmaların yürütüldüğü sokaklarda...