27 / 04 / 2024

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..



Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan tarafından, milyonlarca kişinin merakla beklediği yüzyılın konut projesi ile ilgili tüm ayrıntılar dün resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan projeyi tanıttığı açıklamasında, TOKİ ucuz konut projesinin başvurularının bugün başlayacağını belirtirken, son başvuru tarihini 31 Ekim olarak duyurdu. 

TOKİ Çanakkale Merkez e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle hayata geçirilecek olan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 81 ili kapsayacak. 

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Çanakkale'nin de pek çok ilçesinde yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? 

Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi...


Geri Dön