10 / 05 / 2024

Çanakkale sağlık evleri

Çanakkale sağlık evleri

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Çanakkale'nin köylerine yapılması planlanan Sağlık Evleri hakkında bilgi verdi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Bozcaada Sağlık Lojmanları 3 milyon TL'ye mal olacak!

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Bozcaada ilçesinde inşa edilen Sağlık Lojmanları’nda incelemerde bulundu. 12 daireden oluşacak lojman binasının 3 milyon liraya mal olacağı açıklandı. 

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Müteahhit Mustafa Bayar, Sağlık ocağının sponsoru oldu!

Çanakkale'nin en cok konuşulan Müteahhidi Mustafa Bayar, Barbaros Mahallesinde Çanakkale Belediyesi'nin yapımını üstlendiği Sağlık ocağının sponsoru oldu...

Sağlık Kent Evleri'nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Esenyurt'ta oturuma hazır olan Sağlık Kent Evleri projesinde kalan son 20 daire için yüzde 0,95 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Bayraklı Körfez Evleri’ne kreş ve sağlık ocağı geliyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde kreş ve sağlık ocağı yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Karabağ, “Vatandaşlarımız parktan memnun. Körfez evlerine bir hareket geldiğini söylüyorlar." dedi.

Çanakkale'de altı noktaya sağlık kompleksi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’nin Ezine, Lapseki, Yenice-Kalkım, Gelibolu-Evreşe ilçeleri ile Merkez Barbaros Mahallesi ve Esenler Mahallesi’ne 112 Acil istasyonu yapılacak.

Çanakkale'de köylere sağlık evi projesi başlatıldı!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Çanakkale'nin köylerine yapılması planlanan Sağlık Evleri hakkında bilgi verdi.

Çanakkale'nin köylerine sağlık evleri inşa edilecek!

Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale’nin köylerine yapılması planlanan sağlık Evleri hakkında bilgi verdi. Turan, Sağlık Evlerinin yapımına Ayvacık ve Yenice’de başlanacağını söyledi.

Güven Sağlık Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güven Sağlık Kampüsü ve "Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi"nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, "Sağlık eğitiminde uzmanlaşmayı teşvik ederek, daha da ileri bir hizmet standardını hedefliyoruz. " dedi.

Sağlık Kent resimleri!

Yaşamın başladığı Sağlık Kent Evleri lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Sağlık Kent resimleri, fiyat listesi ve ödeme planı bilgisinin ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor...

Sağlık Kent Esenyurt Evleri'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Başlangıç fiyatı 120 bin TL olarak belirlenen Sağlık Kent projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yaşama geçiriliyor...

Çanakkale sağlık evleri Haberi

Çanakkale sağlık evleri

Daha önce Çanakkale'nin köylerine Sağlık Evi sözü verdiklerini belirten Turan, Sağlık Evlerinin yapımına Ayvacık ve Yenice'de başlanacağını söyledi. Ayvacık ilçesi Kösedere Köyündeki mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresi'ne ait olan alana yapılması planlanan Sağlık Evi hakkında bilgiler veren Turan, "Zemin kattan oluşan Sağlık Evi'nin taban alanı ve toplam inşaat alanı 139 m²'dir. 1 adet ebe odası,1 adet enjeksiyon odası, 3 adet oda, 1adet mutfak,1 adet depo,1 adet WC, 1 adet engelli WC'den oluşmaktadır. Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından ağustos sonunda yapım ihalesine çıkılacaktır dedi. Sağlık Evlerinin Ayvacık'la birlikte Yenice'de de yapılacağını söyleyen Turan Yenice Taban Köyü'nde Maliye Hazinesi'ne ait olan alana Sağlık Evi yapımının planlandığını belirterek, "Zemin kattan oluşan Sağlık Evi'nin taban alanı ve toplam inşaat alanı da 153m²'dir. 1...