04 / 05 / 2024

Çanakkale sanayi yenileme projeleri

Çanakkale sanayi yenileme projeleri

Çanakkale Belediyesi'nin Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında, kent içi ve kent dışından mimarlar tarafından hazırlanan toplam 9 proje, bölgedeki hak sahipleri ve kentlilerin ziyaretine açıldı.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesine ait 192 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri inşa edilecek!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi  Sitesine ait 192 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'nin altyapı ihalesi çok yakında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Çanakkale Teknopark binası açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Küçük otellere 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası iş birliğinde küçük otellere 6 ay ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi verilmesi yönünde bir çalışma başlattı.

TEİAŞ, Çanakkale’de kamulaştırma yapacak!

TEİAŞ,154 kV Çanakkale TM Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de geri sayım başladı!

2017 yılında çalışmalarına başlanılan Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de sona gelindi. 91 sanayi tesisinin 2 yıl içinde hayata geçmesi planlanıyor.

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

Çanakkale sanayi yenileme projeleri Haberi

Çanakkale sanayi yenileme projeleri

Yaklaşık 4 bin metrekarelik zemin alanına sahip olan Eski Kiiçiik Sanayi Alanında, toplamda 46 hak sahibinin tamâmı ile yapılan görüşmeler ve fikir alışverişleri sonrasında, kent merkezinde kalan bu alanın Çanakkale Belediyesi önderliğinde, kontrolünde ve sorumluluğunda yenileme çalışmalarına karar verildi. Hak sahiplerinin, mevcut haklarını ne şekilde kullanmak istedikleri ve projeye yönelik taleplerinin alınması ile birlikte mimari avan projenin elde edilmesi amacıyla Mimarlar Odası Çanakkale Şubesinde toplantı düzenlenerek, kentli mimarlardan öneri istendi. 

Bunun sonucunda ise kentimizden 6 ekip, kent dışından da 3 ekip olmak üzere toplam 9 proje önerisi Çanakkale Belediyesine sunuldu. 

Projeler Birlikte Değerlendirilecek Kent yaşamına dair üretilen projelerde katılımcılık anlayışını ön planda tutan Çanakkale Belediyesi, Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesini de bıı çerçevede yürütüyor- Bu kapsamda. 

12 Ocak Pazartesi günü Parion...