18 / 05 / 2024

Çanakkale Seramik Fabrikası

Çanakkale Seramik Fabrikası

1981 yılında İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Bodur, toplu konut fon kaynaklarının dar tutulduğunu öne sürmüş ve bankalarda inşaat fonu hesabı açılmasını istemiş. Sektörün teşvik edilmesini de istemiş.

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı!

Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif!

Türkiye’nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Firma, ülkede inşa edeceği 2 milyon konut için seramik fabrikası kuracak.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çanakkale Seramik Fabrikası Haberi

Çanakkale Seramik Fabrikası



BODUR: <<İnşaat sektöründe bıçak kemiğe dayandı>>


Toplu mesken fon kaynaklarının dar tutulduğunu öne süren İSO Başkanı, bankalarda inşaat fonu hesabı açılmasını teklif etti.

  

  İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Bodur inşaat sektörünün teşvik edilmesini istedi. Bodur, inşaat sektörünün içinde olduğu krizle ilgili olarak ''Bıçak kemiğe dayanmıştır'' dedi.

  Bodur, kurucusu olduğu Çanakkale Seramik Fabrikaları işçilerine hitaben Çan'da yaptığı konuşmada, ''İnşaat sektörünü süratle harekete geçirecek bir mekanizma ve hareket sisteminin zaman geçirilmeden kurulmasında zorunluluk vardır'' şeklinde konuştu.

  Toplu mesken için fon kurulurken kaynakların dar tutulduğunu da öne süren Bodur, bankalarda inşaat fonu hesabı açılabilmesinin yerinde olacağını belirtti.


Tercüman Gazetesi 1 Mart 1981



Abdullah...