07 / 05 / 2024

çanakkale termal otelleri

çanakkale termal otelleri

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Belediye tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel açılışa hazırlanıyor. Cuma hizmete girecek 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek...

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Çan Belediyesi Termal Otel 4.5 milyon TL'ye kiralanıyor!

Çanakkale İli Çan Belediye Başkanlığı, Çan Belediyesi Termal Otel & SPA işyerini 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Termal otel ve spa salonunun toplam kira bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

1-4 Ocak arasında tatil satışları arttı!

Son dakika tatilcileri daha çok kayak merkezlerini ve Termal otelleri tercih ederken, İzmir ve Antalya gibi sahil bölgelerindeki oteller de seçenekler arasında yer aldı.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çan Konutları'nın tamamında termal su kullanılıyor!

Gürtaş Yapı’nın hayata geçirdiği ve Çanakkale’nin en önemli termal projesi olan Çan Termal Konutları için 15 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Depreme dayanıklı fore kazık sistemiyle yapılan konutlara ilginin yoğun olduğu ifade ediliyor.

Çan Konutları, termal suyla şifa dağıtacak!

Çanakkale’nin en büyük termal projesi Çan Termal Konutları satışa sunuldu. Tüm dairelerde termal suyun aktığı konutlarda 2+1 110 m2 ve 3+1 130 m2 dairelerin yanı sıra 44 adet işyeri ve 10 adet de büfe yer alıyor.

Çan Belediyesi Termal Oteli konserle açıldı!

Çanakkale’ nin Çan ilçesinde Karşıyaka Mahallesi’ nde Çan Belediyesi’ ne ait 9 bin 100 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Termal Otel düzenlenen törenle hizmete açıldı...

çanakkale termal otelleri Haberi

çanakkale termal otelleri


Çanakkale Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, otelin, bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olduğunu söyledi. Yıllardır yerin altında olan termal suyun, bu sayede ilçe hayatına büyük canlılık getireceğini kaydeden Başkan Kuzu, "Yılların hayali ve asla yapılamaz denilen ama bizim yapacağımıza dair söz verdiğimiz en büyük projemiz, Çan Belediyesi Termal Otelimizi hizmete açıyoruz. Sadece Çan için değil bölge için önemli bir proje. Bizim çıkış noktamız, Çan’a marka değer katmaktı. Yerin altında olan şifalı suyumuzu sadece Çan’ın değil bölgenin hizmetine sunacağız. Burası 8 katlı bir otel oldu. 150 kişi kapasiteli, 3 havuz, spa merkezi, restoranlarımızla hizmet vereceğiz. Hem Çan halkı, hem bölge halkımız bundan faydalanacak. Özellikle Çan’da günü birlik kullanıcılara çok ciddi bir indirim yaptık. 5 yıldızlı bir oteli günü birlik 5...