28 / 04 / 2024

çanakkale tiyatro salonu

çanakkale tiyatro salonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, 2015 yılına kadar Çanakkale’de 3 bin 500 kapasiteli konferans ve tiyatro salonu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi....

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Taksim Meydanı yeniden düzenlenecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Camisi, Muammer Karaca Tiyatro Salonu’nun son durumu hakkında açıklamalar yaptı...

AKM mimarisiyle göz dolduruyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreni dün atıldı. Yeni AKM'nin içerisinde 2 bin 73 kişilik dünya standartlarının üzerinde bir opera salonu, 828 kişilik bir tiyatro salonu ve bunlara ait sahne, kulis odaları bulunuyor. 

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

İzmir Karabağlar'ın yeni planlaması 2017'de tamam!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. 480 bin nüfuslu İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da otel, sinema, tiyatro salonu bulunmadığını vurguladı; ancak sağlıklı bir planlamayla, kentsel dönüşümle bu dezavantaj gibi görünen durumu avantaja dönüştüreceklerini söyledi.

Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileniyor!

30 yıla yakın süredir sanat ile yaşayan, birbirinden güzel yüzlerce tiyatro oyununa ev sahipliği yapan, usta tiyatrocuları ağırlayan Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu, yeni sezon için tadilata girdi.

Çanakkale'ye kütüphane ve sosyal tesis yapılacak!

Çanakkale Belediyesi Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı, tatile girmeden önceki son toplantısını yaptı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantının gündeminde 19 madde vardı.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi nasıl olacak?

ABD’li mimarlık firması Perkins Will de İstanbul’daki AKM binası için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bir proje sundu. Projede 2 bin kişilik büyük bir tiyatro ve opera salonu, 800 kişilik tiyatro salonu, sinema salonları yer alacak.

Silivri'nin ilk tiyatro salonu açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Görkemli açılış programında İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Silivri Tiyatro Salonu 27 Nisan'da açılıyor!

Silivri Belediyesi tarafından kent tarihine uygun şekilde restore edilen, Kültür Sokağı içinde yer alan ilçenin ilk Tiyatro Salonu 27 Nisan’da kapılarını açıyor.

çanakkale tiyatro salonu Haberi

çanakkale tiyatro salonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından Çanakkale’ye 3 bin 500 kişi kapasiteli konferans ve tiyatro salonu yapılıyor.


ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, 2015 yılına kadar Çanakkale’de 3 bin 500 kapasiteli konferans ve tiyatro salonu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Prof. Dr. Gülendam “Üniversitemizin stratejik hedeflerinden bir tanesi de tiyatro, konferans ve kongre altyapısı ihtiyaçlarını karşılamak. 2011 itibariyle ÇOMÜ’de, Çanakkale merkezde toplam konferans salonu koltuk kapasitemiz 1.500 kişi civarındaydı. Bunların en büyüğü 550 kişilik kapasitesi ile Troya Kültür Merkezi Salonu idi. Anafartalar Kampüsü’ndeki Süleyman Demirel Salonu ise üst katıyla birlikte sadece 350 kişi kapasiteliydi. Şehrin konferans salonu yükünü önemli ölçüde sırtında taşıyan bu salonlar hem bize, hem de şehre yetmemeye başladı. 40 bin öğrenciye ulaşan ÇOMÜ özellikle merkezde salon yetersizliği nedeniyle pek...