05 / 05 / 2024

Çanakkalede doğal arıtma tesisi

Çanakkalede doğal arıtma tesisi

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı. Maliyeti ortalama 125 Bin TL'yi bulan tesis, enerji ihtiyacı olmadan temiz su üretebiliyor. Pilot köy olan Serçelerde verimli sonuç alındıktan sonra diğer köylerde de uygulanacak...

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi kuruldu!

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Manisa Salihli arıtma tesisi çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Adala Mahallesi'nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisi çalışmaya başladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

Alanya'da arıtma tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’ye hizmet sunacak Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Çanakkalede doğal arıtma tesisi Haberi

Çanakkalede doğal arıtma tesisi

Çanakkale merkeze bağlı serçeler köyünde, İl Özel İdaresinin destekleri ile ilk defa bir doğal artıma tesisi yapımı tamamlandı. Enerji israfını önlemek adına yapılan bu tesis, pilot köy olan Serçelerde verimli sonuç alındıktan sonra diğer köylerde de uygulanacak. 


Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı. Maliyeti ortalama 125 Bin TL'yi bulan tesis, enerji ihtiyacı olmadan temiz su üretebiliyor. Çanakkale İl Genel meclis üyeleri Ahmet Çiçek ve Ufuk Ünver'in yerinde incelediği tesisin inşaatı ise 1,5 ayda tamamlandı. Çanakkale Merkez İl Genel Meclis Üyesi Ufuk Ünver, tesisteki incelemenin ardından yaptığı açıklamada "Serçeler köyüne yaptığımız bu tesis bizim için örnek olmuştur. Tesisimiz hiçbir enerji olmadan arıtmasını gerçekleştiriyor. Köylülerimiz için ve Çanakkale'miz için hayırlı uğurlu olsun. Bu tarz projelerimiz hep var olacaktır" dedi.


İstanbul...