06 / 10 / 2024

Çanakkaleye 6 butik hastane

Çanakkaleye 6 butik hastane

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı.

Tuba Büyüküstün, 6 milyon Euro’ya Bodrum'da bir otele talip oldu!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 6 milyon euro’ya satılan Bodrum’daki bir butik otele talip oldu... 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle görüşerek buraya yatırım yapmayı amaçlıyorlar.

Çanakkale'ye 6 butik hastane geliyor!

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı.

Riverside’de son 24 daire! Metrekaresi 6 bin TL!

Eyüp-Göktürk’te yapılan ve yaşamın başladığı Riverside’daki dairelerin m2 fiyatları 6.000TL.’den başlıyor. Göktürk’ün en keyifli ve en butik projelerinden biri olan Riverside’daki son 24 daire,1+1 - 2+1 ve 3+1’den oluşuyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Helenium Butik satılık daire!

Helenium Butik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans satış süreci devam ediyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Helenium Butik Evleri fiyatları!

Helenium Butik konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Helenium Butik Evleri fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 148 adet konut yer alıyor. Peki Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Bayrampaşa Belediyesi butik tarz kentsel dönüşüme start verdi!

Dar alanlarda butik tarzda kentsel dönüşüm startı, 2 bin 500 metrekarelik 6 binanın yıkımı ile Bayrampaşa’da verildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iş makinesi ile yıkımı bizzat kendi gerçekleştirdi.

Gül Park Butik teslimleri ne zaman?

Lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yaşama geçirilen Gül Park Butik teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 6 ay sonra deniliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına başlandı...

Avcılar Gül Park Butik ne zaman teslim?

4 katlı 3 bloktan meydana gelen Avcılar Gül Park Butik ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 6 ay sonra deniliyor. Projenin içerisinde; 64 adet daire, 12 adet mağaza ve 1 süpermarket yer alıyor...

Gül Park Butik Avcılar'da 210 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Gül İnşaat, Avcılar'daki butik projesi Gül Park Butik'te satışlara başladı. Kaba inşaatı tamamlanan proje 6 ay içinde teslim edilecek. Gül Park Butik'te fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor...

Demirbaş Yapı turizme odaklanacak!

9 yıl önce inşaat sektörüne giren Demirbaş Yapı, Cunda'da açtığı Mola Otel'le turizm sektörüne adım attı. Bu alanda yatırımlarının devam edeceğini söyleyen patron Sefa Demirbaş, "3 yılda, 6 butik otel yapacağız" dedi.

Çanakkaleye 6 butik hastane Haberi

Çanakkaleye 6 butik hastane

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı, 112 acil çağrı hattının gereksiz yere meşgul edilmesinin önlenmesi ve trafikte ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesiyle maksadıyla bir proje hayata geçirdi. İskele meydanında kurulan çadırda, Sağlık Bakanlığı hizmetleri tanıtıldı. Çeşitli özeliklere sahip ambulans ve arama kurtarma araçları ile sağlık botunun da sergilendiği programa katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’ye sağlık yatırımlarının süreceği müjdesini verdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turan, "112 hattını geçen sene 120 milyon kişinin aradığı, ancak 4 milyonunun gerçek hasta çıktığı bir süreçten bahsediyoruz. Bu vahim bir tablo. İstiyoruz ki bu kampanya başarılı olsun ve aramalarda isabetli olsun. Gereksiz meşgul etmek, şaka için...