12 / 05 / 2024

Canan Business ofis fiyatları

Canan Business ofis fiyatları

Ataşehir Canan Business ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanıyla yapılıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 117 adet bağımsız ünite bulunuyor.

Canan Business'ta teslimler 11 ay sonra başlıyor!

Fiyatların 396 bin TL'den başlangıç gösterdiği Canan Business projesinde teslimler ise 11 ay sonra yapılacak. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home officeler yer alıyor.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Deluxia Park Business ofis fiyatları!

Deluxia Park Business ofis fiyatları 712 bin 248 TL'den başlıyor. Deluxia Park Business projesi 2 blok olarak hayata geçirildi...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Canan Business ofis fiyatları Haberi

Canan Business ofis fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen Canan Business Residence 3 bin 732 metrekarlik alanda yükseliyor. Proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Ataşehir Canan Business ödemeleri kapsamında nakit alımlarda yüzde 8 iskonto uygulanıyor. Projede 1+1 ve 2+1 home ofislere yer veriliyor. 


Nisan 2017 tarihinde tamamlanması planlanan Canan Business Ataşehir'de 1+1 home ofis fiyatları 425 bin TL ile 490 bin TL, 2+1 home ofis fiyatları 640 bin TL ile 710 bin TL arasında değişiyor. 


Ataşehir Canan Business ödemeleri!

Yüzde 3 indirimle, yüzde 40 peşinatta; kalan yüzde 60'lık kısım için 12 ay vade farksız firma bünyesinde taksit fırsatı sunan Canan Business Rezidans'ta 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilmek mümkün.


Canan Yapı Canan Business'ın sosyal yaşam alanları; güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, fitness center...