29 / 04 / 2024

Canan Business teslim

Canan Business teslim

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ataşehir'de yükseliyor. Peki Canan Business ne zaman teslim?

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Mabeyn Marmara teslim tarihi!

Mabeyn Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü'de yedi blok olarak Canan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Mabeyn Marmara teslim tarihi ne zaman?

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Vogue Business Center, Şubat'ta teslim!

Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center'da 2017 Şubat'ta teslim!

Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor. Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center Ataşehir teslim tarihi!

Vogue Business Center Ataşehir'de ofislerin metrekaresi 6 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Vogue Business CEnter projesi 11.kattan sonra deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Varyap Meridian Business 15. kat 14.7 milyon TL'ye satılıyor!

Varyap Meridian Business ofis bloğunda tek kalan 930 metrekare büyüklüğündeki 15. kat, 14 milyon 750 bin TL + KDV fiyatla satışa çıkarıldı. Ofisler hemen teslim ediliyor...

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Business'ta ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

Kartal DKY Business ofis fiyatları!

Kartal DKY Business ofis fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Canan Business teslim Haberi

Canan Business teslim

Canan Business projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Sosyal donatı alanları arasında projede fitness center, kameralı güvenlik, kapalı otopark, güvenlik ve yüzme havuzu gibi seçenekler yer alıyor.


İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa edilen proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Canan Business ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin Nisan 2016 yılında yapılması planlanan projede daire fiyatları 415 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Adres: Küçükbakkalköy Mah. Kocasinan Cad. No: 41 Ataşehir - İSTANBUL

Tel: +90 216 594 90 90 

Fax: +90 216 575 63 13 

Web Adresi: www.cananbusiness.com

Tülay...