09 / 05 / 2024

Canan Cingöz

Canan Cingöz

Aka Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canan Cingöz, Kenan Memiş, Akgün Arslan tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Canan Kaftancıoğlu kiracısından 2 ay para almayacak!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay boyunca para almayacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, "Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve çözümü yine birlikte bulacağız" diye konuştu.

Alpdemler Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alpdemler Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Cingöz ve Yunus Ortatepe ortaklığıyla kuruldu.

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Canan Bostan imzasıyla kuruldu.

Hgc İnşaat Elektrik Asansör Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgc İnşaat Elektrik Asansör Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Gürkan Cingöz tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

CSC İnşaat ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSC İnşaat ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çağatay Bostancı ve Cahit Cingöz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, 42A-K Ada Sokak'ta kuruldu.

Muse Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Muse Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Soner Cingöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Serpil Cingöz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Eyüp'te kuruldu.

Canan Oytan: Sahte diplomalı mimarlar artıyor!

TMMOB Mimarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nun ilk oturumunda konuşan Başkan Canan Oytan, hem mesleki sorunlarından hem de kentin sorunlarından söz etti. Oytan, özellikle son zamanlarda sahte diplomalı mimar ve mühendislerin arttığına dikkat çekti.

Canan Business Ataşehir teslim tarihi!

Canan Business Ataşehir projesinde daire fiyatları 425 bin liradan başlıyor. Canan Business Ataşehir projesinde firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Canan Cingöz Haberi

Canan Cingöz
Aka Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canan Cingöz, Kenan Memiş, Akgün Arslan tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan'da kuruldu. 


Aka Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Firmanın İş Konusu MİMARİ TASARIM Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir...