03 / 05 / 2024

canan yapı eleman alımı

canan yapı eleman alımı

Bureau Veritas, Canan Yapı, Sanat Yapı, Onur Güleç Proje, Taca İnşaat, AGE İnşaat, PMI Mimarlık Mühendislik Müşavirlik, B&ST Yapı Denetim, COWI / SNS, İntro, Promet İnşaat, Hona Grup İnşaat, Yapı İmar ve Period Mimarlık çeşitli alanlarda istihdam edilmek

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

216 Yapı eleman arıyor!

216 Yapı İstanbul projelerinde görevlendirmek üzere şantiye şefi ve şantiye şefi yardımcısı arıyor. İşte adaylarda aranan özellikler...

Canan Business fiyat!

Canan Business fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzası taşıyan proje 3 bin 732 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Babacan Yapı eleman arıyor!

Babacan Yapı satış yönetmeni, satış müdürü, satış uzmanı, hakediş ve kesin hesap mühendisi ve şantiye depo sorumlusu bölümlerinde çalışacak eleman arıyor.

Canan Yapı Canan Business adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Yapı Canan Business adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.

Canan Business ne zaman teslim?

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ataşehir'de yükseliyor. Peki Canan Business ne zaman teslim?

Canan Business Canan Yapı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası' nda Ataşehir' de bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Canan Business Canan Yapı fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Canan Business satış ofisi!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business ödeme bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzasıyla inşa edilen Ataşehir Canan Business daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business ödeme bilgileri...

Canan Business Ataşehir fiyatları!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinat ödemede yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business Ataşehir fiyatları 415 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

canan yapı eleman alımı Haberi

canan yapı eleman alımı

1) Bureau Veritas: Projelerinde görevlendirmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar; proje müdürü (PMT1-0308), mimar (M-0308), hakediş ve planlama mühendisi (HP-0308), statik proje mühendisi / structural engineer (SP-0308), inşaat mühendisi (IM-0308), inşaat mühendisi (IM02-0308), elektrik mühendisi (EM-0308), makine mühendisi (MM-0308) ve teknikerler (TEK-0308). Başvurular [email protected] adresine yapılabilir.

2) Canan Yapı: Canan Residence, Ataşehir şantiyesinde görevlendirmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar; mimar (Ref:M1), makine mühendisi (Ref:MM) ve elektrik mühendisi (Ref:EM). Başvurular [email protected] adresine veya 0 216 499 21 58 no'lu faksa yapılabilir.