15 / 05 / 2024

Canatürk Gayrimenkul iletişim

Canatürk Gayrimenkul iletişim

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwakel Alkosayer, Osama Alkosayer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Kartaltepe iletişim!

Bakırköy City Kartaltepe iletişim için 444 40 29 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 katlı bloklardan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Canatürk Gayrimenkul iletişim Haberi

Canatürk Gayrimenkul iletişim

Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulwakel Alkosayer, Osama Alkosayer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Canatürk Gayrimenkul ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-   İNŞAAT 1-     Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve   kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük    yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla    ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini,...