30 / 04 / 2024

Çandarlı Limanı çalışmaları

Çandarlı Limanı çalışmaları

Ulaştırma, Denizclik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çandarlı Limanı hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan, 1 Haziran'da gerçekleşen TBMM 96. Birleşim toplantısında konuştu.

Galataport projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

Galataport Kruvaziyer Liman projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Proje dahilinde ilk gemi Nisan ayında limana yanaşacak.

Kanal İstanbul çalışmalarında sona gelindi!

Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Çıtak, "Kanal İstanbul ile ilgili proje çalışmalarımız son aşamaya geldi. Bu proje kapsamında Karadeniz'de lojistik merkez ve konteyner yük limanı, Küçükçekmece içinde de bir yat limanı planlamaktayız" dedi...

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

İzmir Körfezi Rehabilitasyon Projesi için çalışmalar hızlandı!

Körfez’deki sığlaşmanın önüne geçmek isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi “İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi” için çalışmalarını hızlandırdı.

Tunus Finans Limanı projesinin çalışmaları başladı!

Aryana ilinde yaklaşık 3 milyar dolarlık "Tunus Finans Limanı" projesinin çalışmalarına başlandı

Mersin Taşucu Limanı'ndaki onarım çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yönüyle daha yaşanılabilir bir Mersin yaratmak parolasıyla çıktığı yolda Taşucu Limanı bakım ve onarım çalışmalarını da tamamladı.

Zonguldak Filyos Limanı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Filyos Limanı ihalesinin sonuçlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılmıştı. İhale alan Şenbay Madencilik-Özgün Yapı İş Ortaklığı, bir hafta önce Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Çandarlı Limanı'nda konsept değişecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çandarlı Limanı'nda konsept değişikliğine gidileceğini ve Alsancak Limanı ile birlikte bölgeye hizmet vermesi için çalıştıklarını belirterek, ihale sürecinin çalışmaların tamamlanmasının ardından açılacağını söyledi.

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı'nın çalışmaları başladı!

Antalya'nın vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya Kruvaziyer Limanı için zemin etüt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Liman Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Gazipaşa Yat Limanı çalışmalarının yüzde 95'i tamam!

SON birkaç yıldır bürokrasi engeline takılan ve bir türlü yapımına başlanamayan yat limanına yapılacak olan mendirek çalışmaları en kısa zamanda başlayacak.

Çandarlı Limanı ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Dr. Özkan Poyraz, Çandarlı Limanı'nın yapım ihalesinin 6 ay içinde çıkılacağını söyledi. Nemrut Limanı bağlantı yolunun ihalesi için ise Nisan'da çalışmaların tamamlanmasına karar verildi.

Bülent Kantarcı: Filyos Limanı ile ilgili ciddi çalışmalarım var!

Filyos Limanı ile ilgili ciddi çalışmaları olduğunu söyleyen Kantarcı, "Sürekli Çaycuma’ya geliyoruz, her gelişimizde değişiklikleri ve farklılığı görüyoruz." şeklinde konuştu.

Çandarlı Limanı çalışmaları Haberi

Çandarlı Limanı çalışmaları


Ulaştırma, Denizclik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çandarlı Limanı hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan, 1 Haziran'da gerçekleşen TBMM 96. Birleşim toplantısında konuştu.


Arslan, Çandarlı Limanı'nın mendirek dâhil altyapı çalışmalarının yapıldığını belirtti: "Arkadaşlar, Çandarlı Limanı'nın sıfırdan projesinin hazırlanması aşamasında bu kardeşiniz vardı, inşaatına başlanması aşamasında bu kardeşiniz vardı. İnşaatı devam ettikten sonra Kars Milletvekili olduğum hâlde, biz Türkiye'nin milletvekiliyiz diyerek 3 kere projeyi, gittim, yerinde inceledim, varsa bir fikrim söyledim, bilgiler de aldım. Ben bir hafta önce ulaştırma projelerinin içine girmiş bir adam değilim. Çandarlı Limanı böyle bir liman, Çandarlı Limanı'nın mendirek dâhil altyapısı yapılmıştır.


Yap-işlet-devret modelli projelerde yöntem budur. Kalan kısmını, üst yapısını yap-işletle veya başka yöntemlerle hayata sokarsınız. İzmirli bilsin ki Çandarlı Limanı sadece İzmir için değil, Türkiye için önemli...