14 / 05 / 2024

Candaş Demirkıran

Candaş Demirkıran

Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Candaş Demirkıran, Erol Taylan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Ayhan Demirkıran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serdar Bulutlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Altınoran'da ev aldıran çadır günleri!

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Altınoran'da ev aldıran çadır günleri 10 - 11- 12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede Çadır Günü'ne özel yüzde 30 indirim sağlanıyor.

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Dere imzasıyla kuruldu.

Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya!

Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya devam ediyor. 262 dairenin yer aldığı Babacan Premium Tower’da 1+1 daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor..

Candaş Demirkıran Haberi

Candaş Demirkıran
Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Candaş Demirkıran, Erol Taylan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt İçinde ve Yurt Dışında a) ALT YAPI 1- Genel Altyapı Karayolları, otoyollar, Köprüler ve viyadükler, Barajlar, Hava Limanları, Raylı Sistemler 2- Çevresel Alt Yapı ve Arıtma Tesisleri İçme Suyu,Atık Su Arıtma, Biyolojik ve Endüstriyel Arıtma, Pompa İstasyonları, Her Türlü Boru Hattı yapımı ile yenileme ve iyileştirme işleri(Polietilen, Polipropilen, Pvc, Pvd ve benzeri) b) ÜST YAPI 1- Genel Üst Yapı Hizmetleri Devlet Binaları, Fabrika İnşaatları, Kuvvet Santralleri, Petrol Pompa İstasyonları ve Boru Hatları, Akaryakıt istasyonları , Soğutma Tesis ve Sistemleri, Telekomünikasyon Tesisleri ve Sistemleri İnşaatı, Eğitim Binaları, Okul, Üniversite, Laboratuvar, Hastaneler,...