17 / 06 / 2024

çandır yatırımları

çandır yatırımları

Hatay’ın her ilçesine eşit ve kaliteli hizmet götürmek amacıyla çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çandır Mahallesi Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdi.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

Konut satışlarındaki artış yeni yatırımları hızlandıracak!

Düşük kredi oranı ve kampanyaların etkisiyle konut satışlarında rekorların yaşandığını dile getiren sektör temsilcileri, yeni dönemde stokların erimesiyle yatırımların hız kazanacağını söylüyor.

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Oya Narin: Turizm yatırımları canlanacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması kararıyla ilgili, ''Turizm yatırımcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı. Bu kararla yatırımların yeniden canlanması sağlanacak'' dedi. 

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü yeni yatırımlar için gaza bastı!

Ekonomiye harçla katkı veren müteahhitler, yatırımları öne çekti. Birbiri ardına yapılan kampanyalarla konut alımı kolaylaştırıldı. Bu yılın ilk 5 ayında konut satışlarında artış yaşandı. Sektör temsilcileri yeni rekorlar kırmak için de gaza bastı.

Anadolu'daki otel yatırımları arttı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Ağustos ayıyla birlikte bu yıl ilk kez otel yatırımlarında bir miktar yükselme yaşandığını açıkladı.

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

çandır yatırımları Haberi

çandır yatırımları


Hatay’ın her ilçesine eşit ve kaliteli hizmet götürmek amacıyla çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çandır Mahallesi Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdi.


Gerçekleştirilen açılış törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, HBB İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli, Yayladağı Çandır Mahalle Muhtarı Şakir Altaş, iş adamı Servet Altaş, ilçe muhtarları ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.


ALTAŞ: ÇANDIR MAHALLESİ OLARAK BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ


Başkan Savaş’ın Yayladağı’nda gerçekleştirdiği hizmetler dolayısıyla minnettarlığını dile getiren Yayladağı Çandır Mahalle Muhtarı Şakir Altaş, “Şimdiye kadar Yayladağı’na yapılan en değerli yatırım için buradayız. Çok amaçlı kültür merkezi niteliğindeki salonumuzda halkımıza birçok etkinliği...