03 / 05 / 2024

canens MIPIM 2014

canens MIPIM 2014

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.

GYODER MIPIM 2014'te Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarı ’ nda düzenlediğimiz özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’ deki iş ve yatırım fırsatları paylaşıldı...

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

MIPIM 2014’te Murat Tabanlıoğlu’nun açıklamaları uluslararası katılımcıların ilgisini çekti!

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşması MIPIM 2014 ’te, fuar alanında Tabanlıoğlu Mimarlık standı, konferans bölümünde ise Murat Tabanlıoğlu’ nun açıklamaları, uluslararası katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Efe Bezci: MIPIM şehirciliğin önemini gösterdi!

MIPIM 2014 Fuarı'nda şehirciliğin önemi vurgulandı. Fuar izlenimlerini paylaşan Besa İnşaat A.Ş. Yönetim Kumlu Üyesi Efe Bezci, dünya standartlarına ulaşan Türk inşaat firmalarının çok sayıda ülkeden "ülkemizde inşaat yapın" teklifi geldiğini bildirdi.

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

Mesut Arslan: Tema İstanbul sürdürülebilirlik açısından da dünya çapında bir örnek!

MIPIM 2014’ te yoğun ilgi çeken Türkiye’ nin sembol projesi Tema İSTANBUL, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmasının konferans bölümüne de damgasını vurdu. Mesut Arslan konu ile ilgili açıklama getirdi...

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel’den MIPIM yorumu!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2014 Fuarı'na ziyaretçi olarak katılan Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, bu yıl 25’ncisi düzenlenen MIPIM’le ilgili bazı yorumlarda bulundu...

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda gerçekleşecek!

" Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantı dizisinin “Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları” başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2014’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

CNR EXPO MIPIM 2014'te yerini aldı!

Uluslararası yatırımcıların, şehir planlamacıları, konut sektörü ve de belediyelerin buluştuğu dünyanın en önemli ve en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2014' te CNR Holding stand açtı.

İş GYO-Nef Topkapı projesi yaz sonu satışa çıkacak!

Bu yıl 25'incisi düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM 2014'te yerini alan Timur Garimenkul yeni projeleri hakkında bilgi verdi. İş GYO-Nef Topkapı projesi yaz sonu satışa çıkacak...

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MİPİM 2014 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MiPiM 2014 bugün başlıyor.MİPİM, 11-14 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde düzenleniyor. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşıyor

canens MIPIM 2014 Haberi

canens MIPIM 2014

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul ve ticaret fuarı olan MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler, otel zincirlerini bir araya getiriyor. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle Türkiye fuarda Rusya ve Brezilya ile birlikte Onur Ülke olarak yer alıyor. Türkiye’den 20  standın yer aldığı fuara 450 kişi de münferit olarak katılıyor. Fuara ITO ve ATO heyetle katılım gösteriyor. 

Fuarın Açılış Kokteylini NEF Yapacak

Fuar bu sene de NEF’in sponsor olduğu açılış kokteyli ile başlayacak ve Türkiye’nin fuar alanında bir çok yerde tanıtımları yapılacak. Türkiye bu yıl Mipim’e katılan binlerce yönetim kurulu başkanının ziyaret ettiği Investor Club’a da (VIP Lounge) sponsor oldu. 

Fuarda Türkiye’den devlet...