16 / 05 / 2024

Caner Cambaz Mimarlık ulaşım

Caner Cambaz Mimarlık ulaşım

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Düdükçü tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Venti Yapı Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Venti Yapı Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Yılmaz ve Caner Bilican ortaklığında kuruldu.

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Küre tarafından kuruldu. 

CC Zeugma Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CC Zeugma Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Çelik ve Cemile Çelik tarafından kuruldu.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Nazif Caner Çambel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Afa Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faik Özyaman, Caner Akanlar, Muhammet Abdull Beşe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Urbanart Mimarlık Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Urbanart Mimarlık Planlama Anonim Şirketi, Caner Bingöl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, 133. Sokak 'ta kuruldu.

Plan24 Şehircilik Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plan24 Şehircilik Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Kılıç tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Güngören, Tozkoparan Mahallesi, G.A.R.Gürcan Caddesi'nde kuruldu.

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Caner Cambaz Mimarlık ulaşım Haberi

Caner Cambaz Mimarlık ulaşım

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu. 


Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık - Mühendislik a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....