05 / 05 / 2024

Venti Yapı Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 


Venti Yapı Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Yılmaz ve Caner Bilican ortaklığında kuruldu.



Venti Yapı Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Yılmaz ve Caner Bilican ortaklığında kuruldu.

Venti Yapı Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri -Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri -İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) -Mobilyaların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar -Mobilyaların ve ev döşemelerinin onarımı (büro ve ev mobilyalarının yeniden döşenmesi, kaplanması, onarımı ve yenilenmesi dahil, halı ve kilim onarımı hariç) -Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) -İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) -Prefabrik binalar için bileşenlerin alanda birleştirilmesi ve kurulması -İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) -Çeşitli medya reklamları için alan ve zamanın bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak satışı (ilan tahtası, billboard, bina, araç vb. üzerinden reklam alanlarının ve zamanlarının satışı dahil)


Geri Dön