18 / 07 / 2024

caner dınız

caner dınız

İstanbul Anadolu Yakası'nda hizmet veren Kirpi Cafe-Restaurant Kahve zinciri açmaya hazırlanıyor...

Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TRABZON'UN Beşikdüzü ilçesinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda zemin etüdü ve sondaj çalışmaları gerçekleştirildi. Devam eden çalışmalarda ise arazi deneyleri yapıldı.

TOKİ kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

TOKİ, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Başkan Turan, hedeflerinin 2023 yılına kadar 6.5 milyon konut dönüştürmek olduğunu açıkladı.

Eski binalarda kentsel dönüşüm hız kesti!

Eski binalarda yer döşemesi olarak kullanılan ‘marley’ler kentsel dönüşümün hızını frenledi. Asbestli içeriği nedeniyle insan sağlığına zararlı olan marleylerin söküm işinde 3-5 firma yetkilendirilince müteahhitler yıkım için sıraya girdi

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Bakırköy'de ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Aysun Çelikler, “AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Mesleki duyarlılığımda var bu konuya. Burada binaların nasıl riskli olduğunu görüyoruz. Burada ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli" dedi.

Nihat Sözütek'ten, Adana Sucuzade'ye dönüşüm desteği!

Nihat Sözütek, Seyhan Belediyesi'nin Kent Meydanı yapmak amacıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldığı Sucuzade Mahallesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi, çözüme destek sözü verdi.

Kentsel dönüşüm tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır!

Hazırlanan imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanarak projelendirme çalışmalarına başlanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Kentsel dönüşümün tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır.

Kentsel dönüşümde toplumsal iç barışımızı pekiştirebilmemiz mümkün!

Kentsel dönüşümde toplumsal iç barışımızı pekiştirebilmemiz mümkündür. Kentsel dönüşümde olası kötü niyetlileri açığa çıkarmak için, tarafları samimiyet testlerine tabi tutarken müteahhitleri ele almamak olmazdı.

Recep Altepe: Başlattığımız dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Deprem riskinin olduğu Bursa’da, önemli bir kentsel dönüşüm hayata geçiyor. Nilüfer Sitesi’nde başlayan dönüşümü değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Başlattığımız bu dönüşüm, Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Aramis Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Aramis Yapı, İstanbul Anadolu yakasının önemli inşaat şirketleri arasında yer alıyor. Butik ve konsept projeler ile yoluna sessiz sedasız devam eden şirket son bir kaç yıldır imza attığı dönüşüm projeleri ile herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Çilek, son serisiyle genç kız odalarını saraya dönüştürüyor!

Çilek, son olarak tasarladığı 'Sultan' serisi, serinin öne çıkan modülleriyle genç kız odalarını saray dairesine dönüştürüyor.

Altınok Öz: Kartal'da dönüşümün önünde engel yok!

Kartal Kordonboyu Mahallesi Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. Kartal Anadolu Yakasının merkezidir" dedi.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunları çözülecek!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, 'Kentsel Dönüşüm'ün en çok konuşulduğu bölgelerden olan Bayraklı'yı ziyaret etti. Sürekli, özellikle yerel seçim döneminde söz konusu olan kentsel dönüşüm sürecine değindi.

caner dınız Haberi

caner dınız

İstanbul Anadolu Yakası'nda hizmet veren Kirpi'nin kurucusu Caner Dınız hem Kirpi'nin yeni şubeleri için hem de kuracağı kahve zinciri için yer baktıklarını...