01 / 05 / 2024

Aramis Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Aramis Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Aramis Yapı, İstanbul Anadolu yakasının önemli inşaat şirketleri arasında yer alıyor. Butik ve konsept projeler ile yoluna sessiz sedasız devam eden şirket son bir kaç yıldır imza attığı dönüşüm projeleri ile herkesin takdirini kazanmayı başardı.



Aram Park, Aramis Delux projelerini kısa sürede bitiren ve bu projeleri ile hem konut almak isteyenlerin hem de mevcut konutunu dönüştürmek isteyen kat maliklerinin kapısını çaldığı bir kurum haline gelen Aramis Yapı, Ataşahir merkezli başlattığı dönüşüm projelerini Kadıköy ün merkez noktalarında da sürdürüyor. 


 İnşaat sektöründe çoğu şirketin proje aşamasında satış gerçekleştirme için yarıştığı günümüzde, satış için projeyi bitirmeyi genel bir prensip haline getiren şirket, yakaladığı yüzde yüş müşteri memnuniyeti ile de sektöründe tam not alan kurumların başında geliyor.


Geleceğe örnek yapılar


  Mimarisi ile bugünün değil geleceğinde örnek yapılarını oluşturma amacı çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen şirketin Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat mühendisi Kemal Gülmez, Aramis Yapı'nın sembolleşecek projeler ile faaliyetlerini sürdürme amacında olduğunu belirtti.


 Kentsel dönüşümü sadece eski binaların yenilenerek daha güvenli hale getirilmesi olarak  görmüyoruz diyen Kemal Gülmez, '' Eski binaları yıkıp yerine daha güvenli yapılar yapmak kentsel dönüşümde ana amaçlardan bir tanesi. Fakat bununla yetinilmemesi gerek. Aramis Yapı olarak bu süreci biz ,çağdaş insan hayatının gereksinimlerini eksiksiz karşılayacak yaşam ünitelerini içinde barındıran, mimarisi ile modernleşen kent görünümüne öncülük edecek yapıların yapılması olarak görüyoruz. Yani sadece güvenlik değil, güvenliğin yanında, insanların konforunu ve ihtiyaçlarını aynı zamanda dış mimarisi ile çevreye katkısı olacak projeler yapılması olarak görüyoruz '' dedi. 


Vatan


Geri Dön