29 / 04 / 2024

Caner Erkine haciz geldi

Caner Erkine haciz geldi

Fenerbahçeli Caner Erkin, haciz şoku yaşıyor. Eski eşi Asena Atalay’la oturdukları villanın kirasını aylardır ödemeyen futbolcunun arabalarına haciz konuldu...

Caner Erkin'e villasının kirası yüzünden haciz şoku!

Fenerbahçeli Caner Erkin, haciz şoku yaşıyor. Eski eşi Asena Atalay’la oturdukları villanın kirasını aylardır ödemeyen futbolcunun arabalarına haciz konuldu...

Fadıl Akgündüz'ün kurduğu Caprice Otel’e haciz geldi!

AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, ’Jet Fadıl’ olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz’e ait İslami konsepte hizmet veren 4 yıldızlı otelde, haciz işlemi uygulandı.

Fadıl Akgündüz'ün Didim'deki oteline haciz geldi!

İstanbul Bayrampaşa’da inşa ettiği Caprici Gold projesi yarım kalan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Aydın Didim’deki oteline de dün haciz geldi. İstanbullu bir firmanın koydurduğu haciz için işlemler dün gün boyu sürdü.

Caner Erkin Beykoz'daki villasını yenileyecek!

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Caner Erkin ve eşi Asena Erkin 2 milyon dolara Beykoz Konakları’ndan villa satın aldı.Çift, dış yüzeyinin yüzde 90’ı camla kaplanacak villa için sık sık mimarlarla bir araya geliyor.

Caner Erkin yeni evine 4 milyon dolarlık tasarım yaptıracak!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Caner Erkin ile eşi Asena Erkin'in satın aldıkları villa dudak uçuklattı. Çift, iki milyon dolara aldıkları villayı beğenmeyerek yeniden tasarlamaya karar verdi.

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı.

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Haciz masrafları ne kadar?

Haciz işlemleri, borçlu kişinin borcu miktarınca menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına cebri icra suretiyle kısıtlama yapılması,el konulması işlemi olarak ifade ediliyor. Peki, haciz masrafları ne kadar?

Haciz satış talebi nasıl yapılır?

Haciz sürecinde borçlunun borcunu ödememesi halinde haczecilen mallar satılarak paraya çevriliyor. Elde edilen gelir ile alacaklıya olan borç kapatılıyor. Peki, haciz satış talebi nasıl yapılır?

Haciz isteme dilekçesi!

Borçlu alacaklı arasındaki sorun haciz işlemleri ile giderilebiliyor. Alacaklılar borcun tahsili için İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat ediyor. İşte haciz isteme dilekçesi örneği..

Haciz işlemleri kaç günde başlar?

Alacaklılar, borçlu kimseden alacağını tahsil edemediği takdirde İcra Müdürlüğüne haciz işlemleri için müracaat edebiliyor. Peki haciz işlemleri kaç günde başlar? Haciz işlemleri nasıl yapılır?

Ortaklığın giderilmesi davası haciz süresini keser mi?

Ortaklığın giderilmesi davasını taşınmaz malda tapu ile malik olan paydaş veya paydaşlar açabiliyor. Peki, hissedarların birinin haciz durumunda, ortak mala haciz konur mu? Ortaklığın giderilmesi davası haciz süresini keser mi?

Caner Ataseven kentsel dönüşüm için kitap yazdı!

Risk Kentsel Dönüşüm Merkezi Yönetim Kurul Başkanı Caner Ataseven. Kentsel Dönüşüm Yasası'nın uygulanmasına ilişkin ilk bilimsel çalışmayı tamamladı. Yüksek Mimar Caner Ataseven Isparta ve Burdur'da yapılan uygulamaları ortaya koydu.

Caner Erkine haciz geldi Haberi

Caner Erkine haciz geldi

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Caner Erkin'e bekarlık yaramadı! Asena Atalay'la 6 yıllık evliliğini şubat ayında bitiren yıldız futbolcu, hacizlik oldu. Caner Erkin, boşandığı eşi Asena ile birlikte oturdukları Acarkent'teki villanın kiralarını ödemediği için davalık oldu. Villanın 10 bin dolar olan kirasını 4 aydır alamayan ev sahibi harekete geçerek dava açtı.


4 ARABAYA İŞLEM

Avukatı Çağdaş Çelik aracılığıyla mahkemeye başvuran evsahibi, Caner Erkin'in 4 lüks arabasına haciz işlemi başlattı. İddiaya göre dava sonucunda Erkin'in arabalarına el konulmuş durumda. Ev sahibinin, Fenerbahçe Kulübü'ne ihtar çekip Caner Erkin'in alacaklarına da tedbir koydurduğu da konuşulanlar arasında.




Takvim



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


FUTBOLCU Caner Erkin, iddialara göre bir süre önce ayrıldığı Asena Atalay ile birlikte oturdukları Acarkent'teki villasının kiralarını ödemediği gerekçesiyle ev sahibinin avukatı tarafından mahkemeye verilmiş....