07 / 05 / 2024

Caner Zafer biyografi

Caner Zafer biyografi

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Caner Zafer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Caner Erkin, Wesley Sneijder'e komşu oluyor!

Caner-Asena Erkin çifti, önümüzdeki günlerde 2.5 milyon dolar değerindeki 2+1 evlerine taşınacak. İkili, dostları ve Armani Residence sakinleri olan Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine de komşu olacak.

Caner Erkin, Maçka Armani Residence'dan 2.5 milyon dolara ev aldı!

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Caner Erkin eşi Asena Erkin'e Çeşme'den 1 milyon TL'ye villa aldı!

Son zamanlarda tranfer haberleriyle gündeme gelen Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'ya yıldönümü hediyesi olarak villa satın aldığı iddia edildi. Erkin'in ev için 1 milyon TL harcadığı öğrenildi.

Recep Tayip Erdoğan: Sadece havalimanı değil bir zafer anıtı inşa ediyoruz!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına ilişkin açıklamasında, "Biz sadece bir havalimanı değil bir zafer anıtı, milletin öz güvenini inşa ediyoruz" dedi.

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Zafer Tolga Kabataş Sarıyer'deki arazisi için ağaç budama talebinde bulundu!

Gittigidiyor.com ve BTST Gayrimenkul'ün patronlarından Zafer Tolga Kabataş, İstanbul Sarıyer'de yer alan kendi arazisinde ağaç budamak için Sit Kurulu'ndan ağaç budama talebinde bulundu. Kabataş, ağaç budama için onay bekliyor...

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zafer Karoğlu...

Halk Bankası Kütahya Zafer Meydanı Şubesi açıldı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş., Kütahya Merkez'de şube açtı. Halk Bankası Kütahya Zafer Meydanı Şubesi, Alipaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:1 Merkez/Kütahya adresinde faaliyete başladı...

Ankara Zafer Parkı'nın yeni planı oy çokluğu ile kabul edildi!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Zafer Parkı'nın "Büyükşehir Bölge Parkı" olarak belirlenmesini öngören nazım imar planı değişikliğinin onayını uygun bulan İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu, oy çokluğu ile kabul edildi

Zafer Alkaya: Fazla arz otellerdeki doluluğu düşürüyor!

Antalya'nın ziyaretçi sayısının yüzde 7,5 artarak 11.5 milyona ulaştığına dikkat çeken Zafer Alkaya, buna rağmen otel doluluklarının yüzde 60.9'a düştüğünü dile getirdi...

Zafer Havalimanı'ndan 14 ayda yaklaşık 94 bin kişi uçtu!

Kütahya, Afyonkarahisar ve de Uşak' a ait Türkiye' nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı' nda 14 ayda toplam 93 bin 837 kişi uçuş yaptı

Caner Zafer biyografi Haberi

Caner Zafer biyografi

Caner Zafer kimdir?

Caner Zafer, İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesidir.


Caner Zafer, Sivas İmranlı doğumludur. İlk öğrenimini Sivas`ta, 1999`da orta öğretimini , 2004`de lise eğitimini İstanbul`da tamamladıktan sonra ve 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun olmuştur. 


İstanbul Teknik Üniversitesi`nde deprem mühendisliği bölümünde yüksek lisansını yapmakta olup, özel bir firmada çalışmaktadır. 


Evli ve bir kız çocuğu...