20 / 05 / 2024

canik engelli kafesi

canik engelli kafesi

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Samsun Canik 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı!

Samsun Canik 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı.Samsun Canik 1. Bölge TOKİ Evleri 'nde fiyatlar 108 bin 723 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Samsun Canik 1. Bölge başvuruları!

TOKİ Samsun Canik 1. Bölge Konutları'nda toplam 2 adet ev açık satışa sunuluyor. TOKİ Samsun Canik 1. Bölge başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlıyor.

Samsun Canik TOKİ başvuruları!

Samsun Canik TOKİ Evleri'nde toplam 2 adet ev satışa sunuluyor. Samsun Canik TOKİ başvuruları 1 Temmuz 2015- 30 Temmuz 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi'nde yeni cami inşa ediliyor!

Canik Belediyesi’nce Gölalan ve İmamlar Mahallelerindeki camilerde yapılan çevre düzenlemeleri düzenlenen törenle açıldı. Üçpınar Mahallesi’nde de cami temeli atıldı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesindeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı. Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki riskli yapılar Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Bolu Belediyesi bedensel engelli kadını ev sahibi yaptı!

Bolu'da kiracı olarak kaldığı barakalarda zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren bedensel engelli kadın, Bolu Belediyesi tarafından ev sahibi yapıldı.

Samsun Canik'te en büyük kentsel dönüşümlerden biri gerçekleşti!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla Canik'i 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için model ilçe haline getirdiklerini söyledi.

Samsun Canik kentsel dönüşümde 2023 için model ilçe oldu!

Canik Belediye Başkanı Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla ilçeyi 2023,2053 ve 2071 hedefleri için 'model ilçe" haline getirdiklerini söyledi.

Samsun Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor..

Samsun'un İlkadım ve Canik ilçeleri riskli alan ilan edildi!

Kentsel dönüşüm kapsamında 2014 yılı içerisinde tüm ülke çapında 41 bin 859 adet binanın risk tespiti yapıldı. Samsun'un İlkadım ilçesinde 1, Canik ilçesinde 2 olmak üzere toplam 3 adet "Riskli Alan" ilan edildi.

Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik kentsel dönüşümde yıkım çalışmaları devam ediyor!

Canik Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz'in en büyük dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

canik engelli kafesi Haberi

canik engelli kafesi

Samsun Down Sendromlular Derneği Başkanı Muzaffer Altuntaş: "Samsun'da Down Sendromlu çocuklar için bir farkındalık oluşturmak adına bu derneği kurduk. Down sendromlu çocuklar için önemli çalışmaların altına imza atıyoruz. Onları istihdama kazandırmak adına birçok kurslar düzenliyoruz. Bu manada derneğimizden desteklerini hiç esirgemeyen Canik Belediye Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ediyoruz" dedi. 


ENGELSİZ BİR CANİK 


Samsun Down Sendromlular Derneği tarafından Altın Meşe Park'ta 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle "Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz" etkinliği düzenlendi. Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eski milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin ve Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'nın da katıldığı etkinlikte farklı bir gün yaşayan down sendromlu çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Osman Genç,...