07 / 05 / 2024

çankaya Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri

çankaya Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri

Atölyede yaptıkları rüzgâr türbini ve güneş enerjisi panelini Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri’ne yerleştiren Çankaya İşçileri, kendi yaptıkları aydınlatma direğine enerji vererek parkı aydınlatmaya başladılar...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

Çankaya'da yıl sonuna kadar 10 park açılacak!

Çankaya Belediyesi, halkın dinlenme, nefes alma ve spor alanlarının sayısını artırıyor. Çankaya Belediyesi, 2017 sonuna kadar 10 parkı hizmete açacak..

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Çankaya'da spor kompleksinin inşaatına başlandı!

Ankara Çankaya Belediyesi, 4 Ayda 24 Eser sözünü yerine getiriyor. Çiğdem Mahallesi'nde inşaatına başlanan yeni yüzme havuzu ve spor kompleksinde çalışmalar hızlandı.

Ankara Lodumlu-Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı.

Çankaya Belediyesi, Spor Toto'yla yeni parklar yapacak!

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Melih Gökçek'ten Ahlatlıbel Tesisleri açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Parkı ile ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi.

Ahlatlıbel Tesisleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi.

Başkent'te Ahlatlıbel kavgası!

Büyükşehir Belediyesi, 1993’te Çankaya Belediyesi’ne devrettiği Ahlatlıbel Tesisleri’ni ‘belirlenen koşullara uyulmadığı’ iddiasıyla, geri aldı. Çankaya Belediyesi, “Hukuka uygun değil” diyerek, konuyu yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

çankaya Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri Haberi

çankaya Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri


Çankaya Belediyesi çalışanları yenilenebilir enerji üretimini başarıyla tamamladı. Atölyede yaptıkları rüzgâr türbini ve güneş enerjisi panelini Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri’ne yerleştiren Çankaya İşçileri, kendi yaptıkları aydınlatma direğine enerji vererek parkı aydınlatmaya başladılar.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in “Bir fikrim var” diyen tüm çalışanlarımıza kapımız açık diyerek personele yeşil ışık yakmasından aldıkları cesaretle yenilenebilir enerji üretimi için kolları sıvayan 3 işçi yaptıkları rüzgâr türbinini Ahlatlıbel’e yerleştirdi.


Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri’nde montajı gerçekleştiren ekip, kendilerinden emin bir şekilde şalteri kaldırdıklarında kendi yaptıkları aydınlatma direkleri etrafı ışıtınca pür neşe oldu.

İŞÇİLERİN ÜRETİM HEYECANI


Başkan Taşdelen ve ekibinin söyleminden aldıkları güçle kolları sıvadıklarını söyleyen elektrik ustabaşısı Mahsuni Harmancı, ‘Belediyenin atölyelerinde bir türbin yapıp temiz enerjiyi nasıl üretebiliriz’ sorusunun uykularını kaçırdığını aktardı. Çeşitli araştırmalarda...